close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

A stílusa mindig megérdemel valami újat!

Fizessen az OTP Bank által kibocsátott Mastercard bankkártyájával, nyerjen Fashion Days és iStyle vásárlási utalványokat. 

Vegyen részt a sorsoláson, használja Mastercard bankkártyáját legalább 500 lej értékű online vagy telefonnal végrehajtott kifizetésekre a kampány ideje alatt. A kampány időszaka: 2020. október 28. és 2020. december 31.

  • 10 x 500 lej értékű Fashion Days vásárlási utalvány
  • 5 x 3000 lej értékű iStyle vásárlási utalvány

A sorsoláson az OTP Bank által kibocsátott Mastercard bankkártyák tulajdonosai vesznek részt, amennyiben a kampány ideje alatt a kártyatulajdonos által végrehajtott tranzakciók összértéke eléri az 500 lejt (vagy ezzel egyenértékű összeget más devizában), és a tranzakciókra online (interneten) vagy a contactless technológiát használva POS terminálon került sor telefonnal, okosórával vagy tablettel. A belföldön és külföldön végrehajtott tranzakciók egyaránt számítanak. Az 500 lejes minimális érték elérése egyetlen, vagy akár több tranzakcióval is elfogadott. 

A következő ügyletek nem vesznek részt a kampányban: a fizikai bankkártyával POS terminálokon végrehajtott kifizetések, a „szerencsejáték” helyszíneken, kaszinókban, fogadóirodákban végrehajtott tranzakciók, valamint a bankautomatán, POS terminálon, a bank pénztárainál stb. végrehajtott készpénzfelvételek. A kampányban nem elfogadottak emellett az olyan bankkártyával végrehajtott tranzakciók, amelyek egy számla, bankkártya, alkalmazás pénzzel való feltöltését eredményezik, az alkalmazásokhoz/digitális pénztárcákhoz kapcsolódó átutalások, valamint a pénzátutalás céljával interneten végrehajtott tranzakciók.
Csak a kampányban megnevezett bankkártyákkal végrehajtott tranzakciók kerülnek elfogadásra. A kampányban való részvételről a Mastercard bankkártyák tulajdonosai SMS-ben vagy e-mailben kaptak értesítést, amelyben megnevezésre került a kampányban résztvevő bankkártya. A kampányban csak a fentebb említett Mastercard bankkártya-tulajdonosok vehetnek részt.

Az OTP Bank telefonon vagy e-mailben értesíti a nyerteseket a bankkal közölt telefonszámon és e-mail címen. 

A nyereményekről szóló részletes információkért olvassa a kampány szabályzatát.