close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Frissítse a személyes adatait, és nyerhet egy eMAG utalványt

A kampány lezárult. A nyerteseket kisorsoltuk, és telefonon értesítettük arról, hogyan juthatnak a nyereményük birtokába. Köszönjük a részvételt!

A nyertesek listája:

1. CZIRIAC ANNA
2. POP ANDREI CATALIN
3. RADUCU LOREDANA DIANA
4. MAG ENIKO
5. KORODI GAL ERZSEBET
6. PERCA MARGARETA
7. CROITORU IOAN-PUIU
8. PARASCHIV  MARIANA
9. KOLLO GYONGYVER
10. DAN PETRU
11. PUIA IOAN-COSMIN
12. GRIGORICA IOANA-NICOLETA
13. IUHOS ILDIKO
14. GARLEANU GEORGETA
15. POSTOLACHE COSTICA

Frissítse személyes adatait 2022. október 5. és november 30. között, és vegyen részt a sorsoláson, ahol megnyerheti a 15 darab 250 lej értékű eMAG vásárlási utalvány egyikét.

A hatályos jogszabályok értelmében a személyes adatokat frissítése vagy megerősítése kötelező. Rendszeresen frissítenie vagy újra meg kell erősítenie adatait annak érdekében, hogy továbbra is korlátozás nélkül részesülhessen az OTP Bank összes szolgáltatásából.

Három lehetőség közül választhat az adatok frissítésekor vagy megerősítésekor:

  1. Kitöltheti az űrlapot, amelyet a magánszemélyek személyes adatainak a frissítésére hoztuk létre. A kitöltött űrlapot a személyi igazolványa másolatával együtt (amelyet aláír és feltünteti az alábbi szöveget:  “Conformă cu originalul” , vagyis az eredetivel azonos), kell elküldenie az actualizaredate@otpbank.ro e-mail címre.  A dokumentumokat küldje el nekünk a személyes e-mail címéről ( a más személyek e-mail címéről vagy a munkáltatója címéről elküldött űrlapokat nem vesszük figyelembe);
  2. Bármelyik OTP Bank fiókban, a személyi igazolványa másolatával;
  3. Az OTPdirekt internetbank honlapon, a magánszemélyeknek szóló űrlap kitöltésével;

Miért fontos az adatok frissítése?


Mindenekelőtt szeretnénk minél jobban megismerni Önt, hogy a folyamatban lévő szerződésekkel kapcsolatos releváns információkat közölhessük.
Másodszor, pénze védelme és biztonsága érdekében. Az adatokat a nap 24 órájában védjük, és ha bármi gyanúsat észlelünk a bankszámlája használatában, azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot. Egy ilyen nem kívánt helyzetben, szükségünk van az Ön telefonszámára.
És végül, de nem utolsósorban, az adatok frissítése jogszabályi előírás, kötelező folyamat (lásd a 2/2019-es BNR rendeletet és a 129/2019-es törvényt).
 

Miért ne hagyja figyelmen kívül ezt az értesítést?


Személyes adatainak frissítésével elkerüli azt, hogy az OTP Banknál nyitott számláihoz való hozzáférése letiltásra kerüljön.

Ha nem frissíti az adatokat a közölt időszakon belül, akkor a továbbiakban nem hajthat végre műveleteket a számláin (például: fizetési megbízások fogadása és feldolgozása nem lehetséges, nem tud végrehajtani műveleteket a kártyájával és/vagy az internetbankon keresztül, stb.). A jó hír az, hogy az adatok frissítése után ismét korlátozás nélkül végezhet műveleteket.

Előre is köszönjük az adatok frissítésére szánt időt, és ha a segítségünkre van szüksége, akkor a rendelkezésére állunk hétfőtől péntekig 8:30 és 21:00 óra között a 0800 88 22 88-as telefonszámon, amely ingyenesen hívató bármely romániai vezetékes vagy mobil hálózatról vagy a + 4021 308 57 10-es telefonszámon, amely normál díjjal külföldről is hívható.További részletek a kampány szabályzatában. 

 

További részletek a kampány szabályzatában