close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Éljen az OTP bankkártyája előnyeivel

Az Air Claim segítségével akár 600 € kártérítést is kaphat a repülőutak esetén, 100%-os kedvezménnyel.

A 100%-os kedvezményért használja az OTPBANKCLAIM kódot, és töltse ki az OTP Bank ügyfeleinek létrehozott űrlapot, amely itt érhető el.

Gyakori esetek, amelyek során kártérítést igényelhet:

Ezt a kártérítést akkor kaphatja meg, ha járata induláskor legalább 3 órát késik. E szabály alól kivételt képeznek az olyan helyzetek, amelyek nem állnak a légitársaság irányítása alatt, mint például: a kedvezőtlen időjárási viszonyok, az irányítótorony technikai problémái, stb. Ha azonban a repülőgép műszaki hibái, vagy ha a járatot üzemeltető társaság belső irányítási problémái miatt késik a járat, akkor legfeljebb 600 euró kártérítést köteles felajánlani az utasoknak. A kártérítés pontos összegét az úticélig km-ben mért távolság határozza meg.

Ha járatát a légitársaság hibája miatt törölték, a légitársaság kártérítést fizethet Önnek. Ez alól a szabály alól kivételt képeznek azok a rendkívüli körülmények, amelyek nem tartoznak a légitársaság hatáskörébe. Ha az üzemeltető a menetrend szerinti időpont előtt legalább 14 nappal értesíti az utasokat a járat törléséről, akkor nem köteles kártérítést fizetni.

Nagyon gyakori, hogy a légitársaságok üzemeltetőinek késése van az első járatszakaszon, ami befolyásolja az átszállást. Ha Ön ebben a helyzetben van, akkor a légitársaság köteles kártalanítani Önt, még akkor is, ha a késés nem haladta meg a 3 órát, ahogy azt a legtöbb légi közlekedési szabály előírja. Például: az utasok kártérítésre jogosultak akkor is, ha egy 30 perces késés miatt nem érik el a csatlakozást.

Statisztikailag az összes légitársaság körülbelül 5%-kal több jegyet ad el, mint ahány ülőhely van a repülőn. Emiatt ugyanazt a helyet több utasnak is eladhatják, és a túlfoglalás a repülőgépre való felszállás megtagadását eredményezheti. Ha ebbe a kellemetlen helyzetbe kerül, akár 600 euró kártérítésre lehet jogosult.

Az AirClaim ajánlat 2022.04.18. és 2023.03.15. között érvényes minden OTP Bank által kibocsátott betéti vagy hitelkártya esetében.

A kampányra vonatkozó feltételek a szabályzatban.