Știri și evenimente

Hírek és események

06/05/2022
Tájékoztatjuk, hogy a Székelykeresztúri OTP ügynökségben modernizálási munkálatokat folytatunk.
06/05/2022
Bukarest, 2022. május 6. – Az OTP Csoport bejelenti a 2022-es év első három hónapjára vonatkozó pénzügyi eredményeit. A Budapesten közzétett jelentés szerint, amelyben a bank eredményeit konszolidált módon, a Csoport beszámolási standardjai szerint kiigazítva mutatják be, az OTP Bank Románia 24 millió lej adózás utáni veszteséget ért el 2022 első negyedévében, amelyet főként kockázati költségek magyaráznak.
28/04/2022
● A fizetési megoldás személyre szabott profilt hoz létre az utasokról az érintésmentesen kártyával, okostelefonnal vagy más eszközökkel kifizetett jegyek alapján, majd a későbbiekben elősegíti a legjobb ár kiválasztását. ● A tömegközlekedési vállalatok számára az új technológia jelentősen csökkenti a készpénz kezelésének a költségét. ● A hazai városok modern fizetési megoldást választhatnak a tömegközlekedés esetében, elsőként Brassó, Jászvásár és Konstanca fogja használni az innovatív szolgáltatást.
28/04/2022
Bukarest, 2022. április 28. — Az OTP Bank Románia továbbra is támogatja a helyi gazdaságot és a kiskereskedelmi ágazat beruházásait. Főként olyan projektek finanszírozása van a fókuszban, amelyek hozzájárulnak a helyi közösségek fejlődéséhez, miközben a környezetet minél kisebb mértékben terhelik. A bank 8 millió euró értékű finanszírozást biztosít a Funshop Park Turda kiskereskedelmi park felépítésére a Scallier vállalat részére, amely kiskereskedelmi ingatlanfejlesztésekkel foglalkozik.