Az OTP Bank 100% online számlacsomagot kínál jogi személyeknek, akár NULLA költséggel

Bukarest, 2022. szeptember 16. – Az OTP Bank Románia 100% online folyószámlát biztosít a jogi személyek részére is. Ráadásul 10 olyan, a cég típusának és szolgáltatási igényeinek megfelelő számlacsomagot kínál, amelyek költsége NULLA lejtől kezdődik.

A termék a legfeljebb 5 millió euró éves forgalommal rendelkező cégeknek, valamint a vállalkozói engedéllyel rendelkező magánszemélyeknek és egyéni vállalkozásoknak szól, a vállalkozási formák sajátosságait és igényeit figyelembe véve, széles körű számlacsomagot és személyre szabott banki szolgáltatásokat kínálva. 

A számlacsomagok bármikor, és 100% online igényelhetők, valamint a rájuk vonatkozó szerződések elektronikusan aláírhatók a meghosszabbított munkaidőben: hétfőtől péntekig 08:00-22:00, szombaton 09:00-18:00 között.

„Az OTP Bank Románia fejlesztési elképzelései a hatékony és minőségi banki szolgáltatásokon és a felhasználói élményen alapulnak. Úgy gondolom, hogy ezzel a termékkel közelebb kerülünk ahhoz a célhoz, hogy minden ügyfélkategória számára digitálisan elérhető banki szolgáltatásokat kínáljunk. A vállalkozóknak szóló OTP POSibil szolgáltatás mellett most már 100% online számlacsomag is elérhető.  Ez egy olyan digitális megoldás, amely kiegészíti és optimalizálja a digitális banki élményt” – nyilatkozta Roxana Hidan, az OTP Bank Románia vezérigazgató-helyettese, az Üzleti Divízió vezetője.

A számlanyitásra az online kérelem után kerül sor, ezt követi az online regisztráció folyamata és a kötelező videós azonosítás, amely után az ügyfél biztonságos hozzáférést kap az internet- és mobilbank szolgáltatásokhoz az egyszerű számlakezelés érdekében.

Az ügyfelek 10 folyószámlacsomag közül választhatnak, a vállalkozásuk sajátosságaihoz és igényeihez igazodva. A banki csomagok mindegyike tartalmazza a következőket:

  • Korlátlan számú INGYENES folyószámla, a devizától függetlenül;
  • Visa betéti kártya;
  • Ingyenes internetbank szolgáltatás;
  • Költségmentes bankon belüli és kívüli átutalások;
  • Ingyenes bankon belüli fizetési megbízások az internet- vagy mobilbank szolgáltatással;
  • Ingyenes lej alapú, bankközi kifizetések az internetbankon keresztül, a számlacsomagtól függően.


Az OTP Bank Románia jogi személyeknek szóló, 100% online számlacsomagjairól további információkat a bank honlapján található.

Az OTP Bank Románia az OTP Csoport leányvállalata, amely univerzális bankként a közép-kelet-európai piac domináns szereplője, és teljeskörű pénzügyi megoldásokat nyújt a vállalati és lakossági szegmensben egyaránt. Az OTP Bank 2019-től kezdődően egy olyan átalakulási folyamaton megy keresztül, amelynek hatására jelentős növekedést kíván elérni az üzleti szegmensekben, valamint jobb ügyfélélményt nyújt. Az OTP Bank Románia folyamatosan bővülő csapatával, amely részt vesz a változásokban és kihasználja a benne rejlő lehetőségeket, a bizalom kultúráját építi a szervezet minden szintjén. A bank a a 9. helyet foglalta el aktívái alapján a romániai bankpiacon a BNR legfrissebb adatai alapján. Romániában az OTP Csoport tagjai: az OTP Bank Románia, OTP Consulting, OTP Leasing, OTP Asset Management, OTP Factoring, OTP Advisors és OTP Bank Románia Alapítvány.

További információért:
Kommunikációs csapat
OTP Bank Románia, www.otpbank.ro 
E-mail cím: comunicare@otpbank.ro