Az OTP Bank bemutatja 100%-ban digitális bankolási termékét, a LeZero számlacsomagot, zéró költséggel és pénzvisszatérítési lehetőséggel

close

Tájékoztatjuk, hogy 2020. november 23. és 2020. december 31. között az összes OTP bankfiók hétfőtől péntekig, 10:00 és 17:00 óra között tart nyitva. További részletek itt.

Az OTP Bank bemutatja 100%-ban digitális bankolási termékét, a LeZero számlacsomagot, zéró költséggel és pénzvisszatérítési lehetőséggel

A portfóliójának digitális fejlesztésére vonatkozó stratégia folytatásaként az OTP Bank Románia bemutatja azt a 100%-ban digitális csatornát, amely lehetővé teszi az OTP Bank termékeinek igénylését. A digitális csatornán elérhető első termék a LeZero számlacsomag, amely lej alapú folyószámlát, Mastercard betéti kártyát, internet- és mobilbank szolgáltatást kínál ingyenesen egy felhasználó számára, minimális használati feltételek teljesülése esetén.

Az OTP Bank termékeinek megvásárlását lehetővé tévő digitális csatorna elindítása a bank helyi piacon való jelenlétének fejlesztését célzó Apollo stratégia fontos állomását képezi. A jelenlegi helyzet kihívásaihoz igazodva, amelyben a fizikai távolságtartás rendkívül lényegessé vált, a LeZero számlacsomag 100%-ban online is beszerezhető, akár a saját irodából, vagy az otthon kényelméből.

A számlacsomag díjmentes egy felhasználó számára abban az esetben, ha az ügyfélnek legalább havi 1200 lej bevétele érkezik bármely OTP Banknál vezetett folyószámlájára, és havonta végrehajt legalább egy kifizetést a számlacsomaghoz tartozó betéti kártyával vagy az OTPdirekt szolgáltatással. Emellett, a bank azon új ügyfelei, akik korábban nem rendelkeztek OTP Banknál vezetett folyószámlával, és év végéig igénybe veszik a LeZero számlacsomagot, akár 10%-os pénzvisszatérítésben részesülhetnek a Mastercard betéti kártyával végrehajtott tranzakciók összegéből, havi 50 lejes, illetve évi 600 lejes korlát mellett. Ismerje meg a kampány szabályzatát: www.otpbank.ro/campanie-LeZero

„Az OTP Bank fejlesztési stratégiája a fizikai jelenlét bővülése mellett azonos hangsúlyt fektet a digitális környezetben történő folyamatos növekedésre is. Nemrégiben egy új koncepciót követő, készpénzmentes bankfiókot adtunk át, míg most egy olyan modern és aktuális kihívásokra választ kínáló megoldást mutatunk be az ügyfeleinknek, amely a napi ügyletek szempontjából legfontosabbnak számító digitális bankolási eszközöket foglalja magába. A LeZero tehát az első olyan termék, amelyről teljes mértékben digitálisan lehet szerződést kötni, és megnyitja az utat olyan új eszközök előtt, amelyekkel készülünk az ügyfeleink számára” - mondta Roxana Hidan, az OTP Bank Románia vezérigazgató-helyettese, a bank Lakossági Divíziójának vezetője.

A LeZero számlacsomag lej alapú folyószámlával, Mastercard betéti kártyával, internet- és mobilbank szolgáltatással mindössze 5 egyszerű lépésben megnyitható: 

 •     Online azonosítás, amihez egy személyi igazolványról készített fotó és egy szelfi szükséges;
 •     A pénzügyi jellegű információk megadása;
 •     A kiválasztott számlacsomag megerősítése és annak a címnek a megadása, ahová a kártya elküldésre kerül;
 •     A személyazonosság megerősítését célzó videóhívás, valamint a Certsign elektronikus tanúsítvány megszerzése digitális aláíráshoz;
 •     A szerződés aláírása, elektronikusan. 

A LeZero számlacsomag standard kezelési díja havi 12 lej. Amennyiben viszont az ügyfélnek legalább havi 1200 lej bevétele érkezik az OTP Banknál vezetett számlájára, és végrehajt legalább egy POS tranzakciót, vagy legalább egy tranzakció végrehajtására használja az OTPdirekt szolgáltatást, akkor a havi kezelési díj zéró: 

 •     A folyószámlákra számított jutalék ZÉRÓ;
 •     A betéti kártyával kapcsolatos költség ZÉRÓ: nem kell jutalékot fizetnie a bankkártya kibocsátásáért és kezeléséért;
 •     DÍJMENTES, korlátlan számú készpénzfelvételt hajthat végre bármely belföldi bankautomatából;
 •     Havonta 2 (kettő) DÍJMENTES készpénzfelvételt hajthat végre bármely külföldi bankautómatából;
 •     Az OTPdirekt szolgáltatáshoz tartozó alkalmazások kezelési díja ZÉRÓ;
 •     A lejben végrehajtott bankon belüli és bankközi átutalások feldolgozására számított jutalék ZÉRÓ, bármely romániai hitelintézet esetén, korlátlan számban;
 •     DÍJMENTES SMS-Kontroll és KártyaKontroll. 

Ezen szolgáltatások igénybevételének növekedése nyilvánvaló tendenciát mutat, figyelembe véve, hogy a bank magánszemély ügyfelei által augusztus végéig végrehajtott digitális tranzakciók az összes tranzakció 92%-át tették ki.


Az OTP Bank Romániáról

Az OTP Bank Románia, az OTP Csoport leányvállalata, integrált és saját forrásokból működő pénzügyi szolgáltató. Tevékenységét felelősségtudat, elkötelezettség és magasfokú szaktudás jellemzi. Az OTP Bank Románia ügyfelei igényeit, valamint az aktuális piaci helyzetet szem előtt tartva megbízható partner a pénzügyi szolgáltatások területén. A bank 2018 decemberében a 9. helyet foglalta el aktívái alapján a romániai bankpiacon.

Az OTP Csoport idén ünnepelte fennállásának 70. évfordulóját, míg romániai leányvállalata 15 éve van jelen a helyi piacon. Az OTP Csoport mára a közép-kelet-európai piac domináns szereplőjévé vált, európai szinten is fontos bankcsoportnak tekintik, tevékenysége során nagy hangsúlyt fektet az innovációra, a stabil növekedésre és az integrált pénzügyi szolgáltatások nyújtására. A mintegy 36 ezer alkalmazottat foglalkoztató közösség naponta több mint 18,5 millió ügyfelet szolgál ki 12 országban.