x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Befektetési alapok romániai forgalmazásáról kötött megállapodást az OTP Bank Románia és az Eurobank Fund Management Luxembourg

Bukarest, 2018. december 4.: Az OTP Bank Románia és az Eurobank Fund Management Company (Luxemburg) megállapodást kötött befektetési alapok romániai forgalmazásáról. Ennek megfelelően, december 1-jétől az OTP Bank Románia az Eurobank Fund Management által kezelt befektetési alapok romániai forgalmazója és kifizetési megbízottja.

 

 „Az Eurobank Fund Management Company-val kötött partnerség lehetőséget kínál az OTP Bank Románia portfóliójának növelésére, úgy a befektetési termékek, mint a befektető ügyfelek számát tekintve. A bank jelenleg több mint 50, neves eszközkezelő vállalatok által kezelt nyílt befektetési alapot forgalmaz, ugyanakkor ennek a megállapodásnak is köszönhetően, széleskörű befektetési alternatívát tudunk kínálni az ügyfeleinknek” - mondta Corina Stoica, az OTP Bank Románia Private Banking és Pénzügyi Tanácsadás Igazgatóságának vezetője.

 

Az OTP Bank Románia jelentős tapasztalattal rendelkezik a befektetési alapok forgalmazásában, és a terület neves vállalataival működik együtt. A forgalmazott befektetési alapokat olyan alapkezelők kezelik, mint a romániai székhelyű OTP Asset Management SAI Rt., vagy a luxemburgi székhellyel rendelkező NN Investment Partners vagy a Franklin Templeton Investments.

 

A befektetési alapok mellett az OTP Bank Románia versenyképes megtakarítási szolgáltatásokat is kínál a helyi piacon, mint például kedvező, határidőre szóló betétek, automatikus megtakarítási program vagy megtakarítási számlák.

 

Az OTP Bank Románia befektetési termékeiről itt tájékozódhat.

 

Az OTP Bank Romániáról

 

Az OTP Bank Románia, az OTP Bank leányvállalata, egyben a legnagyobb közép- és kelet-európai bankcsoport tagja – integrált és saját forrásokból működő pénzügyi szolgáltató. Tevékenységét felelősségtudat, elkötelezettség és magasfokú szaktudás jellemzi. Az OTP Bank Románia ügyfelei igényeit, valamint az aktuális piaci helyzetet szem előtt tartva megbízható partner a pénzügyi szolgáltatások területén.

 

Az OTP Csoport 9 országban több mint 15 millió ügyfelének nyújt magas színvonalú pénzügyi szolgáltatásokat 1400 egységből álló fiókhálózatán, ATM-hálózatán, illetve az elektronikus csatornákon keresztül. Az OTP Bank a legnagyobb pénzügyi szolgáltató Magyarországon és a közép-kelet-európai pénzügyi piac egyik legfontosabb szereplője.