x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Az OTP Bank Románia finanszírozta Craiova első magántulajdonban levő ipari parkját, a Southern Industrial Parkot

 

Bukarest, november 05: Az OTP Bank Románia finanszírozta Craiova első magántulajdonban levő ipari parkját, a Southern Industrial Parkot, amely a Zacaria ingatlanfejlesztő első beruházása az ország déli részén.

 

A projekt teljes beruházási értéke 28 millió euró, 53 000 négyzetméter A osztályú ipari teret foglal magába, amely teljes felszereltséggel rendelkezik raktározási, logisztikai, cross-docking vagy termelési tevékenységek elvégzéséhez.

 

 

"A Southern Industrial Park a Zacaria egyik legfontosabb befektetése, ugyanakkor egy nyertes fogadás is, amely már a fejlesztés első fázisának megkezdése után pár hónappal külföldi befektetőket vonzott. Az egyik erősségünk az OTP Bank Romániával, megbízható partnerünkkel kötött stratégiai megállapodásunk volt, amelynek köszönhetően időben fedezhettük ennek a nagy projektnek a finanszírozási igényeit. A közösségre gyakorolt nyilvánvaló gazdasági előnyök mellett azt is örömmel fogadjuk, hogy sikerült a városi térnek átadni egy korábban romokban levő ipari zónát" - mondta Radu Suciu, a Zacaria pénzügyi igazgatója.

 

"Nagy örömünkre szolgál, hogy lehetőségünk nyílt az ország déli részének egyik reprezentatív projektjét finanszírozni. Hiszünk a craiovai piac potenciáljában, és örömmel veszünk részt partnereinkkel ennek a projektnek az építésében, amely hozzájárulhat a helyi gazdaság fenntartható fejlődéséhez" - mondta Dragoș Mirică, az OTP Bank Románia Vállalati Divíziójának igazgatója.

 

A Southern Industrial Park

 

Craiova egyetlen és a környék legnagyobb A osztályú ipari tereket kínáló magántulajdonban levő ipari parkja, a Southern Industrial Park nagy logisztikai és termelő vállalatokat győzött meg. A befektetők részéről érkező rendkívül nagy keresletnek is köszönhetően, az elmúlt évben elkezdett munka tartósan magas ütemben zajlott.

A Southern Industrial Park végső formájában három épülettestből fog állni, amelyek közül az első kettő 80%-ban elkészült és már 75%-ban bérbeadásra került.

A parkot 2015-ben vásárolták és 130 000 négyzetméteren terül el. A Ford üzem szomszédságában, a Henry Ford utcában található ingatlantól Pitești, Bukarest, a bolgár és a szerb határ is gyorsan elérhető.

 

A Zacaria

 

A Zacaria 2005-ben Nagyszebenben kezdte meg tevékenységét, majd fokozatosan bővítette befektetéseit Románia teljes területén. A vállalat jelenleg Nagyszebenben, Bukarestben, Nagyváradon, Gyulafehérváron, és Craiován rendelkezik ingatlanbefektetésekkel. Míg a vállalat tevékenysége kezdetben a lakóépületekkel kapcsolatos projektek köré összpontosult, 2009-től a Zacaria az ipari ingatlanszektorba is befektet, egy olyan 10 ipari parkot és irodaházakat magába foglaló ingatlanportfólió építésével és kezelésével, amelynek összesített területe meghaladja a 450 000 négyzetmétert. A vállalat székhelye: Zacaria Business Center, Ștefan cel Mare utca, 193-as szám, Nagyszeben.

 

Az OTP Bank Románia

 

Az OTP Bank Románia, az OTP Bank leányvállalata, egyben a legnagyobb közép- és kelet-európai bankcsoport tagja – integrált és saját forrásokból működő pénzügyi szolgáltató. Tevékenységét felelősségtudat, elkötelezettség és magasfokú szaktudás jellemzi. Az OTP Bank Románia ügyfelei igényeit, valamint az aktuális piaci helyzetet szem előtt tartva megbízható partner a pénzügyi szolgáltatások területén.

Az OTP Csoport 9 országban több mint 15 millió ügyfelének nyújt magas színvonalú pénzügyi szolgáltatásokat 1 400 egységből álló fiókhálózatán, ATM-hálózatán, illetve az elektronikus csatornákon keresztül. Az OTP Bank a legnagyobb pénzügyi szolgáltató Magyarországon és a közép-kelet-európai pénzügyi piac egyik legfontosabb szereplője.