x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Akár 160%-os, az APIA SAPS-támogatás kétszeresét elérő előfinanszírozás az OTP Bank Romániától

  • Egyedi termék a romániai bankpiacon: akár 160%-os, az APIA SAPS-támogatás kétszeresére kiterjedő, két évre szóló előfinanszírozás az APIA által kiállított tanúsítvány alapján;
  • Az egységes területalapú támogatási rendszerből (SAPS) esedékes kifizetések, a redisztribúciós támogatások, a zöldítési támogatások és a kompenzációs vidékfejlesztési intézkedések finanszírozása;
  • Személyre szabott törlesztési ütemterv és rugalmas fedezeti struktúra.

 

Az OTP Bank Románia növeli a hazai bankpiacon egyedülálló, a mezőgazdasági termelőket célzó APIA SAPS-támogatás kettős előfinaszírozási hitel legmagasabb elérhető összegét. A hiteltermék új formájában 160%-os előfinanszírozást tesz lehetővé, amely az APIA SAPS-támogatás kétszeresét teszi ki.

 

A termék egyediségét a támogatások két éves előfinanszírozása képezi, amely az APIA által kiállított tanúsítvány alapján vehető igénybe. A hitel számos ügyfélkategória, jogi személyek, engedélyezett magánszemélyek, családi és egyéni vállalkozások számára is elérhető, akik mezőgazdasági termelőként vagy gazdaként SAPS (egységes területalapú támogatási rendszer) kifizetést igényelnek, beleértve a redisztribúciós támogatásokat, a zöldítési támogatásokat és a kompenzációs vidékfejlesztési intézkedéseket is.  

 

A lehetőség révén a mezőgazdasági ügyfelek akár 160%-os előlegben is részesülhetnek az APIA SAPS-támogatásból: a támogatás 80%-át vagy legfeljebb 225 000 eurót a finanszírozás első évében, a következő évben a folyósítandó támogatás 80%-át vagy legtöbb 125 000 eurót igényelhetnek. A hitelezés második évében az eredetileg nyújtott összeg növelhető a futamidő további 12 hónapos meghosszabbítása mellett, a kamat havonta, negyedévente vagy évente is fizethető az ügyfél pénzügyi prioritásai szerint.

 

„Mivel a mezőgazdasági szektor stratégiai fontosságú az OTP Bank Románia számára, és az agrárágazatban számtalan olyan tényező van, amelyeket az ügyfelek nem tudnak befolyásolni, biztosítani akarjuk számukra a szükséges stabilitást. Ennek megfelelően 160%-ig növeltük az APIA SAPS-támogatás kettős előfinanszírozási hitel felső korlátját azzal a céllal, hogy olyan partnerré váljunk, amely a legjobb finanszírozási megoldásokat nyújtja ügyfeleinek folyó tevékenységeik megvalósításában. Megyőződésünk, hogy a romániai mezőgazdasági piac rendkívül fontos szegmens, amely hozzájárul az ország gazdaságának fejlődéséhez, ezért az OTP Bank Románia is erőfeszítéseket vállal tesz a helyi mezőgazdaság támogatásában” - mondta Roxana Maria Hidan, az OTP Bank Románia KKV Igazgatóságának vezetője.

 

Az OTP Bank Románia, az OTP Bank leányvállalata, egyben a legnagyobb közép és kelet-európai bankcsoport tagja – integrált és saját forrásokból működő pénzügyi szolgáltató. Tevékenységét felelősségtudat, elkötelezettség és magasfokú szaktudás jellemzi. Az OTP Bank Románia ügyfelei igényeit, valamint az aktuális piaci helyzetet szem előtt tartva megbízható partner a pénzügyi szolgáltatások területén.

 

Az OTP Bank a 9. legstabilabb közép- és kelet-európai bank 2017-ben a Global Finance értékelése szerint. Az OTP Csoport 9 országban több mint 15 millió ügyfelének nyújt magas színvonalú pénzügyi szolgáltatásokat 1400 egységből álló fiókhálózatán, ATM-hálózatán, illetve az elektronikus csatornákon keresztül. Az OTP Bank a legnagyobb pénzügyi szolgáltató Magyarországon és a közép-kelet-európai pénzügyi piac egyik legfontosabb szereplője.