close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Trade finance

Comerț internațional

Beszedés

OTP Bank vă propune incasso-ul, un instrument de colectare, remitere și avizare a documentelor comerciale și financiare.

Prin intermediul acestor solutii complete, puteți alege modalitatea de plată care se potrivește cel mai bine afacerii dumneavoastră: incasso financiar (simplu), incasso documentar sau incasso documentar garantat.
Bővebben

Kifizetési megoldások a nemzetközi kereskedelemben: akkreditív

Alegând Acreditivul Documentar, cea mai utilizată modalitate de plată pe plan internațional, vă luați măsuri suplimentare de siguranță pentru afacerea dumneavoastră.
  • Fermitatea angajamentului bancar
  • Siguranță prin asigurarea protejării intereselor tuturor părților implicate
  • Independență față de relația contractuală de bază, acreditivul fiind o tranzacție distinctă de cea de vânzare
Bővebben

Bankgarancia levél

OTP Bank vine cu o soluție care vă va ajuta să eliminați cât mai multe riscuri din afacerea dumneavoastră: scrisoarea de garanție bancară.

Scrisoarea de garanție bancară poate fi constituită pentru o sumă și un termen limită stabilite în funcție de prevederile documentației de atribuire sau ale contractului încheiat între dumneavoastră și beneficiar.
Bővebben