close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Az OTP Bank Románia csapata támogatja vállalatát

Kedves ügyfelünk!


Tájékoztatjuk, hogy a COVID-19 (koronavírus) járvány kapcsán az OTP Bank Románia megelőző intézkedéseket vezetett be, illetve részletesen kidolgozott szcenáriókat állított fel minden, a felelős igazgatóságok munkatársai által jelzett lehetségeses történések esetére.

Folyamatosan értékeljük a helyzetet, intézkedéseink megelőző jellegűek és munkatársaink, illetve ügyfeleink biztonsága elsődleges. Ugyanakkor, biztosítjuk banki tevékenységünk folyamatosságáról, így még az országos szinten meghozott döntések esetén is, telefonos és online  szolgáltatásaink a továbbiakban lehetőséget nyújtanak arra, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjen a bank munkatársaival.

Javasoljuk, hogy ebben az időszakban a banki és pénzügyi műveletek (számlakivonatok, egyenleglekérdezések, tranzakciók, átutalások, törlesztőrészletek vagy számlák kifizetése) végrehajtásához használja bizalommal az OTP Bank Románia digitálisan igénybe vehető eszközeit:
●    OTPdirekt – Internet Bank, a tranzakciók gyors, kényelmes és biztonságos végrehajtását lehetővé tevő online szolgáltatás;
●    OTPDirekt – SmartBank, az Android és iOS operációs rendszerekre elérhető mobilalkalmazás.

Emellett kifizetésekhez és készpénzfelvételhez használja a vállalati számlákhoz kibocsátott bankkártyákat. Emlékeztetjük, hogy a bankkártyás fizetést a belföldi és külföldi kereskedők nagyrésze elfogadja, illetve felhívjuk a figyelmét, hogy bármely belföldi vagy külföldi bankautomatánál is használhat bankkártyát készpénzfelvételre. Csökkentett jutalék mellett az OTP Bank 147 bankautomatájából, valamint az Euronet ATM-hálózatából vehet fel készpénzt. 

Amennyiben nem tudja használni az online szolgáltatásainkat, kérjük, forduljon közvetlen segítségért az OTP Bank Romániához:
●    Vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a személyes tanácsadójával; 
●    Hívja az OTP Bank Contact Centert a 0800 88 22 88-as, bármely mobil vagy vezetékes hálózatból díjmentesen elérhető ZÖLDSZÁMON, vagy ha külföldön tartózkodik, a 
+4021 308 57 10-es számot, hétfőtől péntekig 8:30 és 21:00 között;
●    A Card Helpdesk szolgáltatást a +4021 308 57 11-es számon, ha szeretné letiltani bankkártyáját;
●    Írjon nekünk a következő e-mail címre: office@otpbank.ro.

Abban az esetben, ha a következő időszakban feltétlenül el kell látogatnia az OTP Bank valamely egységébe, biztosítjuk, hogy bankfiókjaink felkészültek, fertőtlenítésen estek át egy előre meghatározott terv szerint, a munkatársaink megfelelően tájékozottak és betartják a szügséges higiéniai szabályokat. Az ügyfelek számára fertőtlenítő eszközöket is elérhetővé tettünk az OTP egységeiben.

Az OTP Bank Románia az intézkedések meghozataláról a hazai hatóságok által kiadott rendelkezéseknek, illetve az adott területen bevált legjobb gyakorlatoknak megfelelően hozta meg a döntéseit, igénybe véve az OTP Csoport által nyújtott hátteret is. Állandó kapcsolatot tartunk önnel, hogy a jelenlegi körülmények között megoldást találjunk minden felmerülő helyzetre.

Tisztelettel:

OTP BANK Romania S.A

Az OTP Bank Romania csapata tamogatja vallalata.pdf