close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Hitelek

Hitelek nagyvállalatok részére

Többdevizás, több igénybevevős, többcélú hitelkeret

Válassza ezt a hitelezési megoldást, amely rugalmas finanszírozási struktúrájának köszönhetően illeszkedik az Ön igényeihez. A működéshez és a befektetésekhez szükséges pénzügyi, valamint kincstári igényeinek a széles skáláját fedezheti. Szeretne többet megtudni az előnyökről?

Bővebben

Hitelkeret garancialevelek, akkreditívek kibocsátására és csekkek igazolására

Hitelkeret garancialevelek, akkreditívek kibocsátására és csekkek igazolására, vagyis a folyó tevékenység során az üzleti parterek részére rendszeres gyakorisággal kibocsátandó garanciaeszközök biztosítása (garancialevelek, akkreditívek kibocsátására és csekkek igazolására).

Bővebben

Készpénzes keretösszeg csekk, váltó és számla alapján

A készpénzes keretösszeg egy olyan termék, amelynek a segítségével fedezheti az átmeneti likviditáshiányt, mert követeléseit gyorsan válthatja készpénzre. A folyósítás forrását az OTP Bank Románia részére kedvezményezett csekkek, váltók, illetve engedményezett számlák képezik. 

Bővebben

Készpénzhitel mezőgazdasági gépek és járművek árukészletének a finanszírozására

Egy megbízható partnerrel, amely bármilyen helyzetben segít biztosítani a megfelelő erőforrásokat, biztos lehet a vállalkozása folyamatos fejlődésében. Egy olyan hitellel támogatjuk, amelyet a mezőgazdasági eszközök és gépek készletének a feltöltésére használhat fel.
Ezt a hitelt forgalmazók és kereskedők vehetik igénybe.

Bővebben

Rulírozó hitelkeret

A hitelkeret a tevékenységi területétől függetlenül biztosítja a forgóeszköz-szükségletek finanszírozását és a tevékenységek folytonosságát. Fedezze a váratlan számlák költségét ebből a forrásból, hogy gyorsan és az eladások mértékének megfelelő ritmusban reagálhasson.

Bővebben

Folyószámlahitel

A folyószámlahitel egy rövid lejáratú, rulírozó típusú termék, amelynek a segítségével hozzájuthat az adott hitelkeretnek megfelelő összegekhez, hogy fedezhesse az átmeneti likviditáshiányt és egyéb általános finanszírozási szükségleteit.

Bővebben

Rövid lejáratú hitel

Éljen a rövid lejáratú hitel által nyújtott hosszú távú előnyökkel. Ez a hitelezési megoldás ideális a halasztást nem bíró folyó kötelezettségek kifizetésére, a készletek finanszírozására és más hitelintézetektől felvett forgóeszköz-hitelek újrafinanszírozására.

Bővebben

Középtávú készpénzhitel

Ezzel a hitelezési megoldással hatékonyan tudja kezelni a pénzügyi forrásait. A siker most könnyebben elérhető. Az összeget felhasználhatja a folyó tevékenység vagy egyéb projektek finanszírozására, valamint más hitelek újrafinanszírozására.

Bővebben

Beruházási hitel

Az OTP Bank egy olyan terméket biztosít Önnek, amellyel a beruházásait finanszírozhatja, a saját forrásai kiegészítésével, a teljes beruházási tevékenység vagy bizonyos tervben lévő célkitűzések (projektek) megvalósítására. A hosszú távú előnyökkel rendelkező hitelt gyorsan és egyszerűen igényelheti.

Bővebben

Projektfinanszírozás

Az OTP Bank értékeli az új kezdeményezéseket. Az Ön projektjéhez szükséges rugalmas pénzügyi struktúrát biztosítunk attól függetlenül, hogy milyen területen szeretne fejleszteni: a mezőgazdaság, a megújuló energiaforrások területén vagy az európai uniós támogatásokhoz keres pénzügyi forrásokat.
Részesedhet az OTP Csoport projektfinanszírozás területén szerzett jelentős tapasztalatából is.

Bővebben

Mezőgazdasági, európai alapok és partnerség

OTP AGRO

OTP Agro

OTP Agro – Hasznos információk mezőgazdászok számára: banki termékek és szolgáltatások, hitelszámítások, európai alapok, lízing.

Ugrás az OTP Agro oldalra

Termőföldvásárlási hitel

Legyen sikeres a zöldségtermesztéssel foglalkozó vállalkozása. A termőföldvásárlási hitellel optimális körülmények között valósíthatja meg terveit. Ez a finanszírozás akár beruházási hitelkeretként is működhet több mezőgazdasági terület megvásárlása esetén.

Bővebben

Európai uniós támogatásban részesülő projektek számára nyújtott hitel

OTP Bank vă pune la dispoziție soluții de finanțare extrem de flexibile pentru implementarea cu succes a proiectului dumneavoastră.

  • În cazul creditului punte se poate finanța până la 100% din valoarea grantului

  • În cazul creditului de investiții se pot finanța atât cheltuielile eligibile, cât și cele neeligibile aferente proiectului
  • Creditul poate fi acordat în LEI sau EUR
Vreau detalii

Áfa finanszírozásra szóló hitel

OTP Bank a creat creditul pentru finanțare TVA, un produs care poate fi acordat atât pentru proiecte implementate cu fonduri europene, cât și pentru proiecte implementate din resurse proprii.
  • Instrument flexibil, cu ajutorul căruia puteți finanța până la 100% din TVA-ul aferent proiectului de investiții
  • Poate fi utilizat atât pentru finanțarea TVA-ului eligibil, cât și neeligibil în cadrul proiectelor implementate de fonduri europene
  • Perioada de acordare este de maximum 30 de luni în cazul creditului revolving, respectiv maximum 18 luni, în cazul creditului non-revolving
Bővebben

Komfortlevél nagyvállalatoknak

Pentru a accesa fonduri europene trebuie sa demonstrați capacitatea de cofinanțare a proiectului pe care doriți să-l dezvoltați.

În acest sens, OTP Bank vă ajută prin emiterea unei scrisori de confort care va atesta potențialul de cofinanțare atât pentru cheltuielile eligibile, cât și pentru cele neeligibile.

OTP Consulting vă puteți bucura de consultanță specializată pentru elaborarea planului de proiect și pentru implementarea cu succes a acestuia.
Vreau detalii

Bankgarancia levél nagyvállalatoknak

OTP Bank vă ajută să beneficiați de finanțare pentru proiectul dumneavoastră prin emiterea de scrisori de garanție cu scopul de a demonstra capacitatea dumneavoastră de rambursare a prefinanțării/avansului.
  • Scrisorile de garanție pot fi emise pentru o perioadă de maximum 36 de luni, corelată cu prevederile contractului de finanțare
  • Valoarea acordată este de până la 110% din totalul prefinanțării/ avansului primit de la autoritatea contractantă
  • Acceptăm orice garanție sau mix de garanții dintre cele agreate de Bancă
Vreau detalii

Garanciaegyezmények (FNGCIMM, FGCR, EximBank)

A vállalata pénzügyi szükségleteinek figyelembe vételével együttműködési megállapodásokat írtunk alá a Kis- és Középvállalkozások Hitelbiztosításának Nemzeti Alapjával (FNGCIMM), a Vidéki Hitelgarancia Alappal (FGCR) és a Román Export – Import Bankkal (EximBank). Partnereink gyors, teljes körű és szakképzett megoldást kínálnak ügyfeleinknek.

Bővebben