Hitelek

Hitelek

Hitelezési megoldások

Többdevizás, több igénybevevős, többcélú hitelkeret

Plafon multivalută, multiborrower, cu utilizare multiplă este o facilitate de credit pusă la dispoziţia dumneavoastră în baza unui contract de credit.
 • Multi-valută
 • Utilizare multiplă
 • Multi-borrower
Bővebben

Hitelkeret garancialevelek, akkreditívek kibocsátására és csekkek igazolására

Plafonul de cont non-cash este un produs cu utilizări repetate (revolving) angajant sau neangajant, pe care OTP Bank vi-l oferă în cazul în care desfăşuraţi o activitate curentă ce presupune emiterea în mod frecvent a unor instrumente de garantare în favoarea partenerilor de afaceri (emiterea de scrisori de garanţie, deschiderea de acreditive, certificarea de Cecuri).
Bővebben

Készpénzes keretösszeg csekk, váltó és számla alapján

Plafonul de cont cash este un produs care vă ajută să vă acoperiți deficitul temporar de lichidități, prin transformarea rapidă a creanţelor în numerar. Sursa de rambursare este reprezentată de instrumente de plată girate (cecuri şi/sau bilete la ordin), respectiv facturi cesionate în favoarea OTP Bank România S.A.
Bővebben

Rulírozó hitelkeret

Linia de credit este un produs care se adresează oricărui domeniu de activitate și se acordă pentru finanțarea nevoilor de capital circulant, asigurându-se astfel, continuitatea activității dumneavoastră.

Având la dispozitie o Linie de credit, vă asigurați sursele pentru acoperirea plăților neașteptate, acest lucru ajutându-vă să reacționați prompt la ritmul de creștere al vânzărilor.
Bővebben

Overdraft

Overdraftul este o facilitate de credit pe termen scurt, acordată în mod selectiv de OTP Bank România dacă aveți un standing financiar bun și în baza căreia puteți accesa sume de bani într-o anumită limită aprobată.

Facilitate revolving, overdraftul este acordat în vederea finanţării deficitului de lichidităţi şi acoperirii nevoilor de finanţare generale ale persoanelor juridice corporate.
Bővebben

Szabad felhasználású hitel

Pentru că afacerile nu pot sta pe loc vă punem la dispoziție creditul pentru nevoi generale, nenominalizate. Astfel, veți putea susține activitatea curentă a companiei sau investițiile pe care le-ați planificat.

Bővebben

Rövid lejáratú hitel

Creditul cash pe termen scurt este o facilitate de creditare destinată:
 • achitării unor obligaţii curente stringente
 • finanţării stocurilor
 • refinanţării facilităţilor de credit de capital de lucru de la alte instituţii bancare
Bővebben

Középtávú készpénzhitel

Creditul Cash pe termen mediu este o facilitate de creditare destinată finanțării activității curente, pentru gestionarea eficientă a resurselor financiare.

Bővebben

Beruházási hitel

OTP Bank vă oferă creditul pentru investiții, un produs destinat finanțării activităților de investiții, care vine în completarea surselor proprii, pentru întreaga activitate de investiţii sau pentru anumite obiective (proiecte) de investiţii.
Bővebben

Projektfinanszírozás

OTP Bank România promovează creditele de investiţii destinate finanţărilor de proiecte din diverse domenii: agricultura, energie din surse regenerabile, co-finanțare cu fonduri europene. Vă propunem structuri flexibile adecvate necesităţilor proiectului dumneavoastră, într-o manieră profesionistă. Astfel, veți beneficia de experienţa semnificativă a grupului OTP în domeniul finanţărilor pe bază de proiect.
Bővebben

Mezőgazdasági, európai alapok és partnerség

OTP AGRO

OTP Agro

OTP Agro - Informații utile din domeniul agricol: produse și servicii bancare, calculatoare de rate, fonduri europene, leasing.

Lansează OTP Agro

Termőföldvásárlási hitel

Creditul pentru achiziții terenuri agricole poate funcționa ca un plafon de credite de investiții ce oferă posibilitatea achiziționării în timp a mai multor loturi de teren.

Perioada de finanțare a creditului este de până la 120 de luni, în funcție de posibilitățile de rambursare ale solicitantului. 

Bővebben

Credit pentru proiecte finanțate din fonduri europene

OTP Bank vă pune la dispoziție soluții de finanțare extrem de flexibile pentru implementarea cu succes a proiectului dumneavoastră.
 • În cazul creditului punte se poate finanța până la 100% din valoarea grantului
 • În cazul creditului de investiții se pot finanța atât cheltuielile eligibile, cât și cele neeligibile aferente proiectului
 • Creditul poate fi acordat în LEI sau EUR
Vreau detalii

Áfa finanszírozásra szóló hitel

OTP Bank a creat creditul pentru finanțare TVA, un produs care poate fi acordat atât pentru proiecte implementate cu fonduri europene, cât și pentru proiecte implementate din resurse proprii.
 • Instrument flexibil, cu ajutorul căruia puteți finanța până la 100% din TVA-ul aferent proiectului de investiții
 • Poate fi utilizat atât pentru finanțarea TVA-ului eligibil, cât și neeligibil în cadrul proiectelor implementate de fonduri europene
 • Perioada de acordare este de maximum 30 de luni în cazul creditului revolving, respectiv maximum 18 luni, în cazul creditului non-revolving
Bővebben

Scrisoare de confort

Pentru a accesa fonduri europene trebuie sa demonstrați capacitatea de cofinanțare a proiectului pe care doriți să-l dezvoltați.

În acest sens, OTP Bank vă ajută prin emiterea unei scrisori de confort care va atesta potențialul de cofinanțare atât pentru cheltuielile eligibile, cât și pentru cele neeligibile.

OTP Consulting vă puteți bucura de consultanță specializată pentru elaborarea planului de proiect și pentru implementarea cu succes a acestuia.
Vreau detalii

Scrisoarea de garanție

OTP Bank vă ajută să beneficiați de finanțare pentru proiectul dumneavoastră prin emiterea de scrisori de garanție cu scopul de a demonstra capacitatea dumneavoastră de rambursare a prefinanțării/avansului.
 • Scrisorile de garanție pot fi emise pentru o perioadă de maximum 36 de luni, corelată cu prevederile contractului de finanțare
 • Valoarea acordată este de până la 110% din totalul prefinanțării/ avansului primit de la autoritatea contractantă
 • Acceptăm orice garanție sau mix de garanții dintre cele agreate de Bancă
Vreau detalii

Garanciaegyezmények (FNGCIMM, FGCR, EximBank)

Ca soluție la necesitățile financiare ale companiei dumneavoastră, am semnat convenții de parteneriat cu FNGCIMM (Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri), Banca de Export – Import a României – EximBank şi FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural).

Bővebben