close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Cash management

Fejlett megoldások a likviditáskezeléshez

Készpénz összevonás

Serviciul de concentrare a lichidităţilor vi se adresează dacă încasați fonduri în mai multe conturi curente, deschise în cadrul OTP Bank România, şi dacă doriți centralizarea automată a încasărilor într-un singur cont curent principal, pentru o îmbunătăţire a managementului lichidităţilor.
Bővebben

SWIFT MT940 számlakivonat

Serviciul Extras de Cont SWIFT MT940 vi se adresează dacă desfășurați centralizat activitatea de management a lichidităţilor şi dacă doriți colectarea extraselor de cont curent de sfârșit de zi în banca principală, în vederea optimizării fluxului de lichidităţi.
Bővebben

SWIFT MT942 helyzetjelentés

Serviciul de Raport Intermediar SWIFT MT942 constituie un real suport pentru companiile care doresc centralizarea activității de management a lichidităţilor în vederea optimizării fluxului de lichidităţi.
Bővebben

SWIFT MT101 átutalási megbízás

Cererea de transfer SWIFT MT101 este o soluţie de gestionare rapidă şi eficientă a conturilor dumneavoastră curente, de la distanță. Mesajele MT101 vă asigură acces la conturile curente deschise la OTP Bank prin orice altă bancă participantă la sistemul SWIFT.
Bővebben

Gyűjtő számlák

Direct Debit

Economisiți timp cu serviciul Direct Debit de la OTP Bank, delegând plata lunară a facturilor către bancă. Direct Debit este un serviciu care simplifică modalitatea de plată a facturilor și vă sporește confortul. Astfel, vă rămâne timp pentru a vă concentra pe proiectele importante ale afacerii dumneavoastră.
Vreau detalii

Administrarea încasărilor

Concentrarea încasărilor într-un singur cont colector şi transferul automat al sumelor în contul curent simplifică procesul de administrare şi monitorizare a conturilor și a fondurilor disponibile. Reconcilierea automată a încasărilor cu facturile emise determină mai puţine erori, precum şi reducerea semnificativă a costurilor de operare.
Vreau detalii

Alte servicii

OTP Trezor (Transfer trezorerie)

În baza autorizaţiei primite din partea companiei dumneavoastră, OTP Bank România va efectua transferul sumelor din contul deschis la Trezoreria Statului în contul curent deschis la bancă şi va acţiona totodată ca mandatar legitim în vederea ridicării extraselor de cont în format hârtie de la unităţile de Trezorerie.
Vreau detalii

Transport valori

Realizați un volum mare de numerar din încasări și doriți un transfer rapid și în condiții de maximă securitate al numerarului între propriile unități și OTP Bank? Alegeți o convenție de transport valori, iar noi le vom ridica de la unitățile companiei dumneavoastră în zilele și la orele convenite.
Vreau detalii

Agent de plata

Doriți să distribuiți fonduri către diverşi beneficiari, persoane fizice şi juridice, clienţi sau non-clienţi ai OTP Bank România, prin reţeaua noastră de unităţi bancare sau prin virament? Nimic mai simplu! Aflați avantajele serviciului Agent de plată.
Vreau detalii