x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Az OTPDirekt – Push értesítés/ SMS-Kontroll

A kívánt információk függvényében többféle tájékoztatást kínálunk PUSH értesítés vagy SMS-Kontroll formájában.

Az OTP Bank új opciójával, a Push értesítés segítségével információt kap minden esetben, amikor pénzügyi helyzete módosul. Felugró ablak formájában üzenetet kap okostelefonjára vagy a táblagépre, amelyen aktiválta az OTPdirekt – SmartBank mobilszolgáltatást.

 

Számlaegyenleg:

Az Ön által választott számla (folyószámla, megtakarítási számla, bankkártyához kapcsolt számla) egyenlegéről már a nap elején tájékoztatást kap, így időben megtervezheti kiadásait. Igény szerint megválaszthatja, milyen gyakorisággal szeretné kapni az üzeneteket: naponta, hetente vagy havonta.

 

SzámlaKontroll:

SMS-ben értesítjük, ha számlájára, illetve számláiról utalás történik, vagy csak akkor, ha az átutalás értéke meghaladja az Ön által meghatározott összeget. Minden SMS-ben a számla új egyenlegét is megküldjük, amelyen a terhelés / jóváírás történt.

 

KártyaKontroll:

SMS-ben értesítjük, ha a bankkártyát vagy társkártyáját kereskedőknél fizetésre, készpénzfelvételre használták, illetve ha hibás PIN-kódot ír be, vagy a számlán nem áll rendelkezésre a szükséges összeg. Az értesítő pontos adatokat ad az időpontról, helyszínről, a tranzakció összegéről és a művelet után érvényes egyenlegről.

 

 RNB árfolyam:

Naponta, rögtön 13 óra után megkapja a RNB által meghirdetett árfolyamokat (a legfontosabb valutákra: EUR, USD, CHF, GBP, HUF). Az üzenet a következő banki napon érvényes árfolyamot tartalmazza.

 

Betétek lejárata:

A betét lejáratát 3 munkanappal megelőzően SMS értesítést kap a betét típusától vagy a futamidő végén választható opciótól függetlenül. Az SMS információt tartalmaz a betét összegéről, a betétszámla elnevezéséről, a kamatról, a futamidő végén választható opcióról és az esedékesség napjáról.

 

Zárolások:

19 óra után SMS-ben értesül bankszámlájának zárolásáról. Az SMS információt tartalmaz a zárolt összegről, a deviza típusáról és a zárolást elrendelő ügyirat számáról.

 

Szeretné aktiválni az OTPdirekt – SMS-Kontroll szolgáltatást? 

1.Töltse ki az alábbi mezőket, és ügyintézőnk a lehető legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot. 

2. Küldjön egy üzenetet az OTPdirekt – Internet Bank szolgáltatással.

 

 

otp bank

További részleteket szeretne? 

Olvassa el a letölthető pdf dokumentumokat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, és minden kérdésére szívesen válaszolunk.

Díjak és jutalékok OTPdirekt OTPdirekt általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek – Folyószámla, Bankkártya és OTPdirekt
 

Töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársaink
hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.