x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Joga van ahhoz, hogy Ön döntsön a pénzéről!

Az OTP Bank automatikus megtakarítási programja megkönnyíti az Ön dolgát.

 

Banki szempontból rugalmas és komplex programról van szó, Önnek csupán a folyószámlájáról a megtakarítási vagy befektetési termékekbe átutalni kívánt összeget és az átutalás napját kell beállítania. Ezt megteheti anélkül, hogy minden alkalommal személyesen befáradna fiókunkba.

 

Ily módon létrehozhatja saját megtakarítási és befektetési portfólióját, csupán az átutalási napokat és összegeket kell beállítania. Élvezze az OTP Bank által minden banki termékéhez nyújtott előnyöket! 

 

 

Miért előnyös Önnek? 

otp bank

a szolgáltatást a lej, euró és dollár alapú számláihoz veheti igénybe;

otp bank

az automatikus átutalások gyakorisága rugalmasan állítható be, így külön időtartam rendelhető az automatikus megtakarítási programhoz kijelölt minden egyes termékhez;

 

  • Például:
  • ha az átutalások rendszeressége NAPOKBAN van meghatározva, megadhat: 1, 2, 3 napot, 7 napot, 12 napot, illetve bármilyen tetszőleges időtartamot;
  • ha az átutalások rendszeressége HÓNAPOKBAN van meghatározva, megadhat: 1, 2, 5 hónapot, illetve bármilyen tetszőleges időtartamot.
 

Mit kell tennie, hogy az OTP Bank automatikus megtakarítási programját aktiválja? 

Nagyon egyszerű: keressen fel az OTP Bank bármely fiókját, ahol a meglévő keretszerződéséhez kiállítunk egy kiegészítő okiratot az automatikus megtakarítás aktiválásáról. Annak aláírásával a szolgáltatást az Ön rendelkezésére áll!

 

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A szolgáltatás díja 0 LEJ/hó.