x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

A részletfizetést kínáló hitelkártyával 

BÁRMIKOR, BÁRMIT és BÁRHONNAN megvásárolhat! Tökéletes megoldás az internetes vásárlásokhoz vagy POS terminálon keresztül történő fizetéshez, bárhol a világon, a 6 havi kamatmentes részletfizetést kínáló hitelkártya az Ön ideális partnere bevásárlási kalandjai során.

 

A MasterCard vagy VISA emblémával ellátott elfogadóhelyeken vagy online kereskedőknél lebonyolított vásárlások tranzakciós díja 0%.

 

 

Miért előnyös Önnek? 

otp bank

6 havi, kamatmentes részlet;

otp bank

gyors kártyakibocsátás, a teljes és pontos dokumentáció benyújtását követően mindössze 4 napon belül;

otp bank

bármit fizethet részletre, akár az internetes vásárlásait vagy közműszámlát is;

otp bank

kártyája Romániában és külföldön bárhol felhasználható.

Hol vásárolhat? 

Belföldön, külföldön vagy az interneten keresztül bárhol, millió helyen vásárolhat, ahol MasterCard vagy VISA logóval ellátott kártyát elfogadnak.

 

Hogyan fizet?

Akár mindennapos bevásárlását intézi, akár valamilyen nagyobb tételt vásárol vagy közműszámláját rendezi, az OTP Bank részletfizetést kínáló hitelkártyájával hat hónapon keresztül, kamatmentes részletekben rendezheti MINDEN törlesztését.

 

A maximális hitelkeret 15 000 lej.

 

Hogyan fizeti vissza a pénzt?

Bármiért is fizet kártyájával, a törlesztőrészletet az aktuális hónap 25-éig kell visszafizetnie és ezt kamatmentesen teheti meg.

 

A kártya hitelkerete megújuló, a törlesztett részletek összege újra megjelenik számláján, mint rendelkezésre álló összeg.

 

Hogyan igényelhet részletfizetést kínáló hitelkártyát az OTP Banktól?

Jöjjön el bármelyik OTP Bank kirendeltségünkbe az érvényes személyi igazolványával és töltse ki a hitelkártya igénylésére vonatkozó űrlapot.
Jövedelemigazolást csak fél évnél rövidebb munkaviszony esetén kérünk. 

 

Hogyan használhatja ki legjobban a részletfizetést kínáló hitelkártyája előnyeit?

Ha szeretné folyamatosan követni kártyaműveleteit, aktiválhatja az SMS-Kontroll szolgáltatásunkat és valós idejű információkat kaphat számlájáról és az elvégzett tranzakciókról.

 

Az egyenlegértesítő mellett ingyenes SMS üzenetet is küldünk, amelyben tájékoztatjuk a befizetés minimális összegéről, továbbá három nappal az esedékesség előtt egy másik ingyenes, emlékeztető SMS-t küldünk, így határidőre be tudja fizetni az esedékes összegeket. Így az igazán Önnek fontos dolgokkal tud foglalkozni.

Vásároljon és fizessen biztonságosan!

Díjmentesen lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy a 3DSecure technológia segítségével biztonságosan vásároljon az interneten. Ily módon Ön virtuális környezetben is teljes biztonságot élvezhet.

 

SMS értesítést kap minden alkalommal, amikor egy üzletben fizet a kártyájával, készpénzt vesz fel, de akkor is, ha hibásan adja meg a PIN-kódját vagy nincs elég pénz a számláján.

 

Az értesítés tartalmazza a tranzakció pontos idejét és helyét, a felhasznált összeget, valamint számlája új egyenlegét.

 
otp bank

További részleteket szeretne? 

Kérjük, olvassa el a letölthető pdf dokumentumokat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, és minden kérdésére szívesen válaszolunk.

Díjak és jutalékok Jövedelemigazolás

 

A hitelkártyával kapcsolatos információkért igénybe veheti a HelpDesk szolgáltatásunkat a (+4021) 308 57 10-es telefonszámon. Ügyfélszolgálati munkaprogramunkon kívül (hétfőtől péntekig 8:30 és 21:00 óra között) hívását automatikusan átveszi egy erre erre szakosodott munkatárs.

 

A 37.37%-os THM számolásánal a hitel teljes összegeként 5.367 lejjel számoltunk, amely egy két éves futamidőre szóló, rögtön a szerződés megkötése után felhasznált és 24 egyenlő havi törlesztőrészletben visszafizetett összeg, évi 29%-os kamat fix törlesztőrészlettel.

 

Töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársaink
hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.