x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

A részletfizetést kínáló hitelkártyával 

BÁRMIKOR, BÁRMIT és BÁRHONNAN megvásárolhat! Tökéletes megoldás az internetes vásárlásokhoz vagy POS terminálon keresztül történő fizetéshez, bárhol a világon, a 6 havi kamatmentes részletfizetést kínáló hitelkártya az Ön ideális partnere bevásárlási kalandjai során.

 

A MasterCard vagy VISA emblémával ellátott elfogadóhelyeken vagy online kereskedőknél lebonyolított vásárlások tranzakciós díja 0%.

 

 

Miért előnyös Önnek? 

otp bank

6 havi, kamatmentes részlet;

otp bank

gyors kártyakibocsátás, a teljes és pontos dokumentáció benyújtását követően mindössze 4 napon belül;

otp bank

bármit fizethet részletre, akár az internetes vásárlásait vagy közműszámlát is;

otp bank

kártyája Romániában és külföldön bárhol felhasználható.

Hol vásárolhat? 

Belföldön, külföldön vagy az interneten keresztül bárhol, millió helyen vásárolhat, ahol MasterCard vagy VISA logóval ellátott kártyát elfogadnak.

 

Hogyan fizet?

Akár mindennapos bevásárlását intézi, akár valamilyen nagyobb tételt vásárol vagy közműszámláját rendezi, az OTP Bank részletfizetést kínáló hitelkártyájával hat hónapon keresztül, kamatmentes részletekben rendezheti MINDEN törlesztését.

 

A maximális hitelkeret 15 000 lej.

 

Hogyan fizeti vissza a pénzt?

Bármiért is fizet kártyájával, a törlesztőrészletet az aktuális hónap 25-éig kell visszafizetnie és ezt kamatmentesen teheti meg.

 

Ha nem törleszti időben a részletet, a törlesztőrészlet összege akkor is fix marad. Ebben az esetben a bank csak az esedékes kiegyenlítetlen törlesztőrészletekre számít fel kamatot.

 

A kártya hitelkerete megújuló, a törlesztett részletek összege újra megjelenik számláján, mint rendelkezésre álló összeg.

 

Hogyan igényelhet részletfizetést kínáló hitelkártyát az OTP Banktól?

Nem számít, hogy munkavállaló, egyéni vállalkozó, nyugdíjas vagy éppen saját cégét vezeti, a hitelkártya 3 egyszerű lépés után az Ön rendelkezésére áll:

1. Kérjen a munkáltatójától jövedelemigazolást. Amennyiben Ön nem munkavállaló, kérjük, hívja fel a következő telefonszámok bármelyikét hétfőtől péntekig 8:30 és 17:30 óra között: 0800 88 22 88* vagy (+4) 021 308 57 10. Töltse le a dokumentumot itt.

 

Pár napon belül az OTP Bank képviselője felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy a kártyával kapcsolatos részletekről tájékoztassa.

 

* bármilyen mobil és vezetékes hálózatból díjmentesen hívható. 

 

2. Töltse ki és írja alá a Bankkockázati Központ (CRB) és az Országos Hiteliroda adatainak lekérdezéséhez szükséges hozzájárulásokat. Töltse le a dokumentumot itt.

 

3. Kérjük, hogy a fenti iratokkal és a személyazonosító igazolványának másolatával keresse fel bármelyik OTP bankfiókot, és töltse ki a hitelkártya igénylési kérelmét. 

 

Hogyan használhatja ki legjobban a részletfizetést kínáló hitelkártyája előnyeit?

Ha szeretné folyamatosan követni kártyaműveleteit, aktiválhatja az SMS-Kontroll szolgáltatásunkat és valós idejű információkat kaphat számlájáról és az elvégzett tranzakciókról.

 

Az egyenlegértesítő mellett ingyenes SMS üzenetet is küldünk, amelyben tájékoztatjuk a befizetés minimális összegéről, továbbá három nappal az esedékesség előtt egy másik ingyenes, emlékeztető SMS-t küldünk, így határidőre be tudja fizetni az esedékes összegeket. Így az igazán Önnek fontos dolgokkal tud foglalkozni.

Vásároljon és fizessen biztonságosan!

Díjmentesen lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy a 3DSecure technológia segítségével biztonságosan vásároljon az interneten. Ily módon Ön virtuális környezetben is teljes biztonságot élvezhet.

 

SMS értesítést kap minden alkalommal, amikor egy üzletben fizet a kártyájával, készpénzt vesz fel, de akkor is, ha hibásan adja meg a PIN-kódját vagy nincs elég pénz a számláján.

 

Az értesítés tartalmazza a tranzakció pontos idejét és helyét, a felhasznált összeget, valamint számlája új egyenlegét.

 

Mennyibe kerül? 

Az alábbi tulajdonsággal rendelkező hitelkártya esetében:

  • maximális hitelkeret: 10 000 lej;
  • 2 éves futamidő, amely automatikusan hosszabbítható, és a szerződéses feltételeknek megfelelően megszüntethető;
  • 29% éves kamat (fix kamat);

 

a következő THM-mel és egyéb költségekkel kell számolni:

THM: 37,37%*;
Havi törlesztőrészlet: 553,99* lej;
A hitel teljes költsége: 3615,85* lej;

A teljes visszafizetendő összeg: 13 615,85* lej.

 

– a THM, a havi törlesztőrészlet értéke, a hitel teljes költsége, valamint a teljes visszafizetendő összeg kiszámítása: a 10 000 lej értékű hitelkeret a 2 éves futamidő kezdetén kerül felhasználásra (OTP Bank Romania ATM-jéből történő készpénzfelvétel esetén) és 24 egyenlő összegű törlesztőrészletet kell visszafizetni. A hitel teljes költsége és a teljes visszafizetendő összeg az alábbi, fizetési eszközhöz kapcsolódó díjat tartalmazza:

  • bankkártya kibocsátásának díja: 0 lej;
  • bankkártya havi díja : 5 lej;
  • készpénzfelvételi jutalék: 2%.
otp bank

További részleteket szeretne? 

Kérjük, olvassa el a letölthető pdf dokumentumokat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, és minden kérdésére szívesen válaszolunk.

Díjak és jutalékok A bankkártyák főbb jellemzőinek bemutatása Jövedelemigazolás
 

Töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársaink
hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.