x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Az OTP Bank nyugdíjasoknak szóló csomagja 

időt takarít meg Önnek és mozgásszabadságot biztosít, mivel nyugdíja közvetlenül a bankszámlára érkezik, a megadott napon. Így a nyugdíj soha nem késik, és Önnek nem kell a postahivatal nyitva tartásához igazodnia.

 

Miért előnyös Önnek? 

otp bank

ha OTP bankkártyával fizet a gyógyszertárban, a vásárlás összegéből 10%-os* visszatérítésben részesülhet;

otp bank

korlátozás nélkül ingyenesen vehet fel pénzt az OTP bankautomatáiból;

otp bank

havonta két alkalommal díjmentesen vehet fel készpénzt bármely romániai bankautomatából;

otp bank

0% jutalék, ha bankkártyával vásárol;

otp bank

ingyenes folyószámlanyitás és kezelés;

otp bank

minden lekötött betét vonatkozásában kamatbónuszt fizetünk a standard kamathoz képest;

otp bank

kedvezményes kamatra vehet fel lej alapú, a teljes futamidőre fix kamatozású személyi hitelt;

otp bank

a nap 24 órájában, a hét minden napján hozzáférhet a számláján lévő pénzhez;

otp bank

az OTP Bank képviselői ingyenes tanácsadást nyújtanak.

 

 

Hogyan nyithat OTP nyugdíjasoknak szóló számlacsomagot az OTP Banknál? 

Keresse felaz OTP Bank legközelebbi fiókját, hogy áttekintsük a rendelkezésre álló lehetőségeket, és tanácsainkkal támogassuk a legjobb döntés meghozatalában. 

 

Még több előnyt szeretne? 

otp bank

a számlacsomag díján felül mindössze havi 1 lej különdíj megfizetése ellenében részesülhet annak az automatikus megtakarítási programnak az előnyeiből, amely a lekötött betét, a megtakarítási számla és a befektetési alapok előnyeit egyesíti;

otp bank

a számlacsomag díján felül mindössze havi 2 lej különdíj megfizetése ellenében az Ön által megjelölt címre küldjük a számlakivonatot;

otp bank

a számlacsomag díján felül mindössze havi 1 euró különdíj megfizetése ellenében Ön az OTPdirekt - Internet Bank & Contact Center szolgáltatást is igénybe veheti.

 

 

* a havonta visszatérítésre kerülő összeg maximum 30 lej, ami mindig a vásárlást követő hónap utolsó munkanapján kerül jóváírásra az Ön bankszámláján. Ez az akciós ajánlat összevonható a gyógyszertárak hűségkártyái által biztosított más kedvezményekkel, valamint a gyógyszertárak egyéb akciós ajánlataival és termékpromócióival. Ajánlatunk a számlacsomagnyitástól számított hat hónapig érvényes

 

Az OTP Bank Romania az Országos Betétbiztosítási Alap tagja, és a betétesek kompenzáció formájában a lekötött betétek biztosítására jogosultak a törvény által időszakonként megállapított fedezeti limit erejéig. Jelenleg ez az összeg 100 000 eurónak megfelelő összeg lejben, minden számlatulajdonos esetében. A fedezeti limit szintjét a 2015. december 11-én, a 918. számú Hivatalos Közlönyben megjelent, a betétek biztosítási programjáról és a Betétbiztosítási Alapról szóló 311/2015. törvény számú rendelkezései szabályozzák. A jogszabály értelmében betétnek minősül minden aktív egyenlegű számla, beleértve a számlán található pénzösszegekből vagy a folyó banki ügyletek átmeneti helyzeteiből eredő fizetendő kamatot, amelyet a hitelintézetnek meg kell térítenie az érvényes jogszabályok és hitelfeltételek szerint, beleértve a lekötött betéteket, megtakarítási számlákat. A „fedezeti limit” fogalma a betétesenként és hitelintézetenként biztosított maximális fedezet összege, a 61. cikk (3) bekezdés, illetve a 62. cikk rendelkezései értelmében.

A fenti meghatározás szerint nem minősül betétnek az az aktív egyenlegű számla, amelynek megléte kizárólag pénzügyi eszközzel bizonyítható, a módosításokkal egységes keretbe foglalt, a tőkepiacról szóló 297/2004 sz. törvény 2. cikk (1) bekezdés 11. pontjának rendelkezése szerint, kivéve az olyan megtakarítási terméket, amely 2014. július 2-án meglévő névreszóló letéti jeggyel igazolható. A betétesek további információt kaphatnak az „Információk a betétesek számára” dokumentumból. További információk találhatóak a: www.fgdb.ro weboldalon is.