x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

A 14 és 18 év közötti korosztályhoz tartozol? 

Élvezd ki a serdülőkor minden pillanatát, és légy önálló.

 

Ha szeretsz eljárni az osztálytársakkal vagy épp a legmenőbb kerékpárt szeretnéd megvenni, kérd meg a szüleidet, hogy nyissanak neked Junior Plus számlát. 

 

Így megtakaríthatsz, önálló lehetsz, és a folyószámlához igényelt Junior Plus Bankkártyával a pénzed is mindig veled van. 

 

Miért előnyös ez számodra? 

otp bank

a Junior Plus számla a következő devizenemekben nyitható: RON, EUR, USD és HUF; 

otp bank

előnyös kamatozás, ingyenes számlanyitás és számlavezetés;

otp bank

a havi számlakivonatot az általad megadott címre küldjük;

otp bank

a gyerek megtakarítási számlához Junior Plus bankkártyát is igényelhetsz. 

Hogyan nyithatsz Junior Plus számlát az OTP Banknál?

Csak a személyazonosító igazolványodra és a szülők/törvényes képviselők személyazonosító igazolványára van szükség. Bármikor igényelhetsz Junior Plus számlát, a számlanyitás pedig nincs értékhatárhoz kötve, így hozd el nyugodtan szüleidet az OTP Bankba.

 
otp bank

További részleteket szeretnél? 

 

Az OTP Bank Romania az Országos Betétbiztosítási Alap tagja, és a betétesek kompenzáció formájában a lekötött betétek biztosítására jogosultak a törvény által időszakonként megállapított fedezeti limit erejéig. Jelenleg ez az összeg 100 000 eurónak megfelelő összeg lejben, minden számlatulajdonos esetében. A fedezeti limit szintjét a 2015. december 11-én, a 918. számú Hivatalos Közlönyben megjelent, a betétek biztosítási programjáról és a Betétbiztosítási Alapról szóló 311/2015. törvény számú rendelkezései szabályozzák. A jogszabály értelmében betétnek minősül minden aktív egyenlegű számla, beleértve a számlán található pénzösszegekből vagy a folyó banki ügyletek átmeneti helyzeteiből eredő fizetendő kamatot, amelyet a hitelintézetnek meg kell térítenie az érvényes jogszabályok és hitelfeltételek szerint, beleértve a lekötött betéteket, megtakarítási számlákat. A „fedezeti limit” fogalma a betétesenként és hitelintézetenként biztosított maximális fedezet összege, a 61. cikk (3) bekezdés, illetve a 62. cikk rendelkezései értelmében.

A fenti meghatározás szerint nem minősül betétnek az az aktív egyenlegű számla, amelynek megléte kizárólag pénzügyi eszközzel bizonyítható, a módosításokkal egységes keretbe foglalt, a tőkepiacról szóló 297/2004 sz. törvény 2. cikk (1) bekezdés 11. pontjának rendelkezése szerint, kivéve az olyan megtakarítási terméket, amely 2014. július 2-án meglévő névreszóló letéti jeggyel igazolható. A betétesek további információt kaphatnak az „Információk a betétesek számára” dokumentumból. További információk találhatóak a: www.fgdb.ro weboldalon is.