x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

A 18 és 25 év közötti korosztályhoz tartozol 

és úgy érzed, hogy a világ a lábaid előtt hever?

 

Használd ki még jobban a fiatalságban rejlő lehetőségeket egy praktikus és biztonságos folyószámlával. Válaszd a Junior Max számlát. 

 

Igényelj hozzá egy Junior Max bankkártyát korlátozások és kötelezettségek nélkül! 

 

Miért előnyös ez számodra? 

otp bank

a Junior Max számla a következő devizenemekben nyitható: RON, EUR, USD és HUF ; 

otp bank

előnyös kamatozás, hogy élvezhesd az életet;

otp bank

a Junior Max számlához igényelheted az OTPdirekt szolgáltatást, egy Junior Max bankkártyát vagy az SMS-Kontroll szolgáltatást, hogy állandó hozzáférésed legyen a számlaegyenleghez és számlád műveleteihez;

otp bank

a havi számlakivonatot az általad megadott címre küldjük.

 

Hogyan nyithatsz Junior Max számlát az OTP Banknál?

Gyere be az OTP Bankba személyazonosító igazolványoddal és diákigazolványoddal.


Junior Max számládat nagyon gyorsan meg tudod nyitni.

 

Éld az életed saját kedved szerint, és legyen mindig nálad a pénzed.


A bankkártyával garantált a pozitív első benyomás. A többi már csak rajtad múlik.

 
otp bank

További részleteket szeretnél? 

 

Az OTP Bank Romania az Országos Betétbiztosítási Alap tagja, és a betétesek kompenzáció formájában a lekötött betétek biztosítására jogosultak a törvény által időszakonként megállapított fedezeti limit erejéig. Jelenleg ez az összeg 100 000 eurónak megfelelő összeg lejben, minden számlatulajdonos esetében. A fedezeti limit szintjét a 2015. december 11-én, a 918. számú Hivatalos Közlönyben megjelent, a betétek biztosítási programjáról és a Betétbiztosítási Alapról szóló 311/2015. törvény számú rendelkezései szabályozzák. A jogszabály értelmében betétnek minősül minden aktív egyenlegű számla, beleértve a számlán található pénzösszegekből vagy a folyó banki ügyletek átmeneti helyzeteiből eredő fizetendő kamatot, amelyet a hitelintézetnek meg kell térítenie az érvényes jogszabályok és hitelfeltételek szerint, beleértve a lekötött betéteket, megtakarítási számlákat. A „fedezeti limit” fogalma a betétesenként és hitelintézetenként biztosított maximális fedezet összege, a 61. cikk (3) bekezdés, illetve a 62. cikk rendelkezései értelmében.

A fenti meghatározás szerint nem minősül betétnek az az aktív egyenlegű számla, amelynek megléte kizárólag pénzügyi eszközzel bizonyítható, a módosításokkal egységes keretbe foglalt, a tőkepiacról szóló 297/2004 sz. törvény 2. cikk (1) bekezdés 11. pontjának rendelkezése szerint, kivéve az olyan megtakarítási terméket, amely 2014. július 2-án meglévő névreszóló letéti jeggyel igazolható. A betétesek további információt kaphatnak az „Információk a betétesek számára” dokumentumból. További információk találhatóak a: www.fgdb.ro weboldalon is.