x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Gondolt már arra, milyen lenne

ha vásárláskor bankkártyával fizetne, és cserébe még jutalomban is részesülne? A MasterCard Hűségprogrammal ez valóra válik.

 

Akár interneten, akár üzletben fizet MasterCard kártyájával, minden vásárlása után bónuszpontokat kap, amelyeket saját részre vagy szeretettei örömére vonzó nyereményekre válthat. Elektronikai eszközöktől a játékokon és wellness-csomagokon át akár az ejtőernyőzésig számos különböző termék közül kedve szerint választhat.  Minden bónuszpont értékes!

 

 

Miért előnyös Önnek? 

otp bank

vásároljon a MasterCard kártyával és összegyűjtött pontjait hihetetlen díjakra válthatja;

otp bank

széleskörű termékkínálatból választhat;

otp bank

az OTP Bank MasterCard hitelkártya használatánál minden elköltött 20 lej után, OTP Bank MasterCard betéti kártya használatánál minden elköltött 40 lej után hűségpontot írunk Önnek jóvá.

 

Hogyan csatlakozhat az OTP Bank MasterCard hűségprogramjához?

Kérjük, keresse fel az OTP Bank bármelyik fiókjt vagy vegye igénybe online az OTP direkt – Internet Bank szolgáltatást és készüljön fel arra, hogy a jutalmak máris az ajtaján kopognak!

 

Szállítási idő: 10 munkanap, ha a jutalom termék és futár szállítja ki; egy munkanap, ha a jutalék élmény és e-mailben kerül megküldésre. Amennyiben mégis előfordul, hogy nem tudjuk tartani ezeket a határidőket, időben értesíteni fogjuk.

 

A hűségprogrammal kapcsolatos további információért hívja a 021 207 0026 telefonszámot vezetékes telefonról normál díjjal, hétfőtől péntekig 09:00 és 18:00 óra között.

 

Amennyiben már bejelentkezett az OTP Bank MasterCard Rewards programjába, itt léphet be.