Gondolt már arra, milyen lenne

ha vásárláskor bankkártyával fizetne, és cserébe még jutalomban is részesülne? A MasterCard Hűségprogrammal ez valóra válik.

 

Akár interneten, akár üzletben fizet MasterCard kártyájával, minden vásárlása után bónuszpontokat kap, amelyeket saját részre vagy szeretettei örömére vonzó nyereményekre válthat. Elektronikai eszközöktől a játékokon és wellness-csomagokon át akár az ejtőernyőzésig számos különböző termék közül kedve szerint választhat.  Minden bónuszpont értékes!

 

 

Miért előnyös Önnek? 

otp bank

vásároljon a MasterCard kártyával és összegyűjtött pontjait hihetetlen díjakra válthatja;

otp bank

széleskörű termékkínálatból választhat;

otp bank

az OTP Bank MasterCard hitelkártya használatánál minden elköltött 2 lej után, OTP Bank MasterCard betéti kártya használatánál minden elköltött 4 lej után hűségpontot írunk Önnek jóvá.

 

Hogyan csatlakozhat az OTP Bank MasterCard hűségprogramjához?

Kérjük, keresse fel az OTP Bank bármelyik fiókjt vagy vegye igénybe online az OTP direkt – Internet Bank szolgáltatást és készüljön fel arra, hogy a jutalmak máris az ajtaján kopognak!

 

Szállítási idő: 10 munkanap, ha a jutalom termék és futár szállítja ki; egy munkanap, ha a jutalék élmény és e-mailben kerül megküldésre. Amennyiben mégis előfordul, hogy nem tudjuk tartani ezeket a határidőket, időben értesíteni fogjuk.

 

A hűségprogrammal kapcsolatos további információért hívja a 021 207 0026 telefonszámot vezetékes telefonról normál díjjal, hétfőtől péntekig 09:00 és 18:00 óra között.

 

Amennyiben már bejelentkezett az OTP Bank MasterCard Rewards programjába, itt léphet be.