x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Gondolt már arra

hogy mindössze 10 perc alatt* pénzt utalhat külföldre? A MoneyGram okos választás, amit az OTP Bank minden olyan ügyfelének rendelkezésére bocsát, aki kap vagy átutal külföldre pénzt, szem előtt tartva azt, hogy minden perc számít.

 

A MoneyGram 191 országban több mint 233 000 ügynökségen keresztül teszi lehetővé, hogy biztonságosan és gyorsan küldjön készpénzt külföldre, számlanyitás vagy hitelkártya használat nélkül. Kérjük, keresse fel az OTP Bank bármelyik fiókját, és győződjön meg róla, hogy a MoneyGram szolgáltatásnál a távolság nem, csak a teljesítmény és a megtakarított idő számít. 

 

 

Miért előnyös Önnek? 

otp bank

Biztonság – amikor barátainak, családtagjainak vagy üzleti partnereinek pénzre van szükségük, az irányítás az Ön kezében van. A címzett 10 perc alatt kézhez kapja az átutalt összeget;

otp bank

Változás – a MoneyGram megkönnyíti az Ön életét és folyamatosan új szolgáltatásokat nyújt;

 

otp bank

Alacsony jutalékok – igénybe veheti a MoneyGram jutalékokat és belföldi vagy nemzetközi átutalásokat kezdeményezhet euróban, lejben vagy dollárban;

otp bank

Ellenőrzött ügynökségek – az átutalásáról megbízható személyek gondoskodnak, akik meggyőződnek arról, hogy a címzett időben átvegye a pénzt.

 

Tartozzon Ön is azon több tízezer ügyfél közé szerte a világon, akik bizalommal igénybe veszik a MoneyGram szolgáltatást és élvezze a kifejezetten Önnek kidolgozott kedvezményes MoneyGram díjakat és MoneyGram jutalékokat **.

 

 

Hogyan küldhet vagy kaphat pénzt a MoneyGram szolgáltatással?

Pénzátutaláskor egy azonosítószámot kap a MoneyGram ügynökségtől, amelyet közölnie kell az összeg címzettjével. Küldéskor egy 10 szavas díjmentes üzenetet is megfogalmazhat.

 

Ha Ön a címzett, keresse fel az OTP Bank Romania bármelyik fiókját a személyazonosító igazolványával és a feladótól kapott MoneyGram azonosítószámmal. Pénzét helyben átveheti jutalékok és díjak felszámolása nélkül.

 

Lépjen be a www.moneygram.com weboldalra:

  • megtalálja az Önhöz és szeretteihez legközelebb található MoneyGram ügynökséget;
  • megtalálja a legkedvezőbb jutalékokat ahhoz, hogy a világ bármely pontjára pénzt utalhasson;
  • tekintse meg a célországban található átvételi lehetőségeket.

 

* az ügynökség munkaprogramja és a helyi szabályozások függvényében

** a tranzakció átutalási költsége mellett pénzváltási jutalék is felszámításra kerülhet, amit a MoneyGram vagy ügynökei határoznak meg. A díjak változhatnak. Ezek a díjak 2012. április 16-án léptek érvénybe, és a későbbiekben még változhatnak.

 

Törvényi előírások

1. Adatkezelő: MONEYGRAM PAYMENT SYSTEMS, Inc., székhelye: 1550 Utica Avenue South Minneapolis, MN 55416 USA; az adatkezelő romániai képviselője: OTP BANK ROMANIA RT, székhelye: Buzeşti u. 66-68. sz., 1. kerület, Bukarest, cégjegyzékszáma: J40/10295/1996, adószáma: 7926069, bankjegyzék száma: RB-PJR-40-028/1999;

 

2. A személyes adatok feldolgozásáról és azok szabad forgalmáról szóló 677/2001. sz. törvény 13-15. szakasza értelmében annak a személynek, aki pénzt küld vagy kap, joga van személyes adatai megtekintésére, azok módosítására és gyakorolhatja a kifogásoláshoz való jogát.

 

a) a személyes adatok megtekintését biztosító joga által az ügyfélnek (a 677/2001.Törvény értelmében érintett személy) minden évben egyszer lehetősége van ingyen az adatkezelő képviselőjénél regisztrált személyes adatainak használatáról információt kérni. Az Ügyfél (a 677/2001.Törvény értelmében érintett személy) dátummal, bélyegzővel, aláírással ellátott írásbeli kérvényben kérheti az adatkezelőtől a fenti információkat.

 

b) az ügyfélnek jogában áll az adatkezelőtől személyes adatainak ingyenes módosítását kérni:

  • azon adatok helyesbítését, frissítését, zárolását vagy törlését, amelyek feldolgozása nem felel meg a fent említett törvény előírásainak, főként a hiányos vagy pontatlan adatok esetében;
  • azon adatok névtelenné tételét, amelyek feldolgozása nem felel meg a fent említett törvény előírásainak;
  • a b1) és b2) pont értelmében végzett módosításokról mindazokat értesíteni kell, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították, amennyiben ez lehetséges, vagy ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az érintett jogos érdekét nem sérti. Az Ügyfél (a 677/2001.Törvény értelmében érintett személy) dátummal, bélyegzővel, aláírással ellátott írásbeli kérvényben kérheti személyes adatainak módosítását.

 

c) az Ügyfél (a 677/2001.Törvény értelmében érintett személy), megalapozott és jogos, személyes helyzetéhez kötődő okokra hivatkozva tiltakozási joggal rendelkezik az adatfeldolgozással szemben, a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével. Az Ügyfél (a 677/2001-es törvény értelmében érintett személy) dátummal, bélyegzővel, aláírással ellátott írásbeli beadványban tiltakozhat az adatkezelőnél.

 

3. Az ügyfélnek jogában áll, hogy mentesüljön az egyéni eljárás alól és joga van bírósághoz fordulni, e jogok tartalmát és gyakorlását a személyes adatok feldolgozásáról és azok szabad forgalmáról szóló 677/2001. Törvény 17-18. szakaszai szabályozzák.

 
otp bank

További részleteket szeretne? 

Kérjük, olvassa el a letölthető pdf dokumentumokat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, és minden kérdésére szívesen válaszolunk. 

MoneyGram jutalékok MoneyGram általános szerződési feltételek Információk és feltételek a MoneyGram pénzátutalás szolgáltatásról