x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Tudjon meg többet az új, dinamikus 3Dsecure jelszóról!

2016. november 24-től tovább fejlesztjük az online kifizetések (E-commerce) biztonságát. Ezért az OTP Bank által kibocsátott bankkártyával végrehajtott online kifizetések alkalmával (E-commerce) a jelenleg használt 3D Secure jelszót felváltja egy dinamikus jelszó, amelyet a bank közvetlenül az Ön mobiltelefonjára küld majd a tranzakció pillanatában. Gyakorlatilag egyszeri dinamikus jelszót fog majd használni minden online kifizetéskor, amelyet díjmentesen SMS-ben kap meg arra a telefonszámra, amelyet a bankkártya kibocsátásakor került a bank nyilvántartásába. .

Az automatikus / rendszeres online kifizetések (pl. előfizetések, fix periódikus kifizetések stb.) esetében továbbra is szükséges az eredeti 3D Secure jelszó, amelyet a szolgáltatás aktiválásakor állított be. Ezáltal november 24-től kezdődően az bankkártyával végrehajtott online kifizetések a következőképpen történnek:

  • Véglegesítse a megrendelést és hajtsa végre a kifizetést az OTP Bank által kibocsátott bankkártyájával;
  • SMS-ben telefonjára megkapja a jelszót, amely 10 percig érvényes. A jelszó lejárta után újra kell kezdenie a kifizetést;
  • Írja be a jelszót és véglegesítse a kifizetést.

Annak érdekében, hogy valóban biztonságos körülmények között végezhessen online kifizetéseket bankkártyájával, bizonyosodjon meg, hogy a bank nyilvántartásában az Ön aktuális telefonszáma szerepel. Amennyiben szükséges, frissítheti adatait az ÜZENETEK menüben (küldje el üzeneteben a helyes telefonszámot) vagy keresse fel az OTP Bank Romania bármelyik bankfiókját vagy hívja a 0213085711-es telefonszámot.

Tudja, hogy online legalább olyan biztonságosan  

Vásárol mint egy hagyományos üzletben?

 

A 3DSecure szolgáltatás a modern technológia vívmánya, melyet a VISA és MasterCard nemzetközi kártyatársaságok fejlesztettek ki az OTP Bank kártyatulajdonosai részére. 

 

A 3DSecure azon bankkártyatulajdonosok azonosítására szolgáló szabvány, akik interneten hajtanak végre ügyleteket, egyben az azonosításukkal védelmüket is biztosítja.

 

A kereskedők honlapján a biztosított elektronikus kereskedelmi rendszer MasterCard Secure Code néven szerepel a MasterCard kártyák részére és Verified by VISA a VISA kártyák részére. A feltüntetett logók segítségével azonosíthatók be.

 

Miért előnyös Önnek? 

otp bank

fokozott biztonság és kényelem a virtuális környezetben végrehajtott ügyleteknél;

otp bank

a szolgáltatás díjmentesen elérhető;

otp bank

széleskörű, a 3DSecure minőséget nyújtó kereskedők piacához való hozzáférés.

 

Felhívjuk a figyelmét, hogy:

  • Nem minden virtuális bolttal rendelkező kereskedő/weboldal nyújt 3DSecure technológiával ellátott biztonságos elektronikus kereskedelmi lehetőséget. Amennyiben 3DSecure felhasználó, csak akkor azonosíthatja magát, ha a fizetés pillanatában megjelenik a Verified by VISA és/vagy MasterCard Secure Code nemzetközi kártyatársaságok logója.
  • A bankkártya számát ne írja be addig, amíg nem győződött meg az ügyletre vonatkozó információk: ár, szállítási határidő helyességéről.
  • A bankkártya PIN-kódját semmilyen körülmények között ne írja be, még akkor sem, ha erre külön mező jelenik meg.
  • Az OTP Bank nem felelős az általa kibocsátott bankkártyákkal belföldön vagy/és külföldön online kereskedőknél végrehajtott ügyletekért.
  • Sürgős esetben vegye fel a kapcsolatot a ROMCARD S.A. Kártyafeldolgozó központjával a 021 402 00 29 telefonszámon vagy e-mailben a  frontoffice@romcard.ro címen.