A 18 és 25 év közötti korosztályhoz tartozol, és rendelkezel Junior Max számlával az OTP Banknál? 

Ha igen, igényelj hozzá Junior Max bankkártyát, így nagyobb szabadságot és mobilitást élvezhetsz.

 

A Junior Max bankkártyát az OTP Bank bármely fiókjában igényelheted, amennyiben már rendelkezel Junior Max bankszámlával.

 

Fiatalságod minden perce gondtalan lesz, és nem kell a továbbiakban készpénzzel bajlódnod. Légy szabad, légy önmagad, és élvezd az életet! 

 

 

Nincs Junior Max bankszámlád? 

Ismerd meg, milyen előnyöket kínál, keress fel egy OTP bankfiókot a számlanyitáshoz, és válassz egy fiataloknak szóló bankkártyát.   

 

Tudj meg többet a  Junior Max számláról.

 

Visa kampány

Vásárlásnál használja bárhol OTP Bank Visa kártyáját 2017. december 31-ig, és minden tranzakció után 500 eurót nyerhet! Mi több, győzze meg szeretteit, hogy OTP Bank Visa kártyájukkal fizessenek, és amennyiben ezt    először teszik ebben az évben, nyerhetnek 10 000 eurót! További részletek a www.visa.ro oldalon.

 

A kampány szabályzatáról tájékozódjon itt.

Az OTP Bank România S.A. az Országos Betétbiztosítási Alap tagja, amely 2010.12.30-tól helytállási kötelezettségének felső határát 100 000 EUR-nak megfelelő lej összegre emelte minden számlatulajdonos esetében. Betétnek minősülnek a letéti jegyek, a lekötött betétek, a folyószámlák, a Junior számlák és a megtakarítási számlák.