x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Üdvözöljük!

Befektetései biztonságban vannak az OTP Bank Romániánál

Örömmel értesítjük, hogy az OTP Bank Románia és az Eurobank Fund Management Company (Luxemburg) befektetési alapok romániai forgalmazásáról írtak alá megállapodást, így a vállalat befektetési alapjainak értékesítését már nem a Bancpost Rt. végzi.

 

Ennek megfelelően a vállalat az OTP Bank Romániát a befektetési alapjainak romániai forgalmazójaként és kifizetési megbízottjaként jelölte meg. A bank 2018. december 1-től a befektetési portfólió egyenlegéről szóló információkkal is szolgálhat. Bármely új jegyzés vagy visszavásárlás az OTP Bank Románián keresztül hajtható végre.

 

Az OTP Bank Románia az OTP Csoport leányvállalata, egyben a legnagyobb közép- és kelet-európai bankcsoport tagja. A bankcsoport Magyarországon, Montenegróban, Horvátországban, Bulgáriában, Oroszországban, Ukrajnában, Szlovákiában, Szerbiában és Romániában van jelen. A helyi piacon az OTP Bank Románia 2004 óta nyújt teljes körű szolgáltatásokat magán- és jogi személyeknek.

 

Az OTP Bank Románia neves intézményekkel működik együtt, és jelentős tapasztalattal rendelkezik a befektetési alapok forgalmazásában. A forgalmazott alapokat olyan alapkezelők kezelik, mint a romániai székhelyű OTP Asset Management SAI Rt., vagy a luxemburgi székhellyel rendelkező NN Investment Partners, a Franklin Templeton Investments és az Eurobank Fund Management Company.

 

Mit kell tennie? Nyisson folyószámlát az OTP Bank Romániánál és december 3-tól a személyi igazolványának bemutatása mellett az OTP Bank Románia bármely egységében tranzakciókat hajthat végre a befektetési jegyeivel, valamint ingyenes jelentést kérhet portfóliójáról.

 

Dedikált tanácsadó! Készen állunk arra, hogy a szükséges támogatást nyújtsuk Önnek ebben az időszakban.

 

Pénzügyi tanácsadást kínálunk, valamint a befektetések területének szakértőit bocsátjuk a rendelkezésére annak érdekében, hogy a lehető legkönnyebb legyen a tranzíciós folyamat.

 

Kérjük, írjon nekünk a contact.pb@otpbank.ro címre, és válaszolunk az időközben felmerülő kérdésekre.

 

Ha kitölti a kapcsolatfelvételi űrlapot, megadja nekünk telefonszámát, valamint a várost, ahol tartózkodik, akkor az egyik tanácsadónk Bukarestből vagy az ország más részéről felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

A témával kapcsolatos gyakori kérdésekre adott válaszokat itt tekintheti meg.

 

Köszönjük!

Szabályozási keret

Az OTP Bank Románia által kínált befektetési termékek és szolgáltatások szabályozási keretét illető további információkról tájékozódjon a MiFID II oldalon.

 
OTP Bank Az OTP
Asset Management Románia
által kezelt befektetési alapok bővebben
OTP Bank Az
NN Investment Partners
által kezelt befektetési alapok bővebben
OTP Bank Franklin Templeton
Investments által kezelt befektetési alapok bővebben
OTP Bank Investment funds
administered by Eurobank
FMC-LUX
bővebben

További információra
van szüksége?

Olvasson tovább Hasznos információk
 

Töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársaink
hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.