x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Promóciós betét

hogy élvezhesse a piacon elérhető egyik legkedvezőbb LEJBEN lekötött, 4, 9, 15 hónapos futamidejű határidős betétek által nyújtott előnyöket!

 

 

  * akár 5% kamatnak megfelelő éves kamatláb 15 hónapos futamidőre

 

Milyen előnyökben részesül?

otp bank

A megnövekedett kamatláb a standard ajánlathoz képest

otp bank  

Az OTPdirekt – Internet Bank szolgáltatással lekötött LEJ vagy EUR betétek után 0,20%-os kamat kedvezmény jár.

otp bank

A betétlekötéshez szükséges legkisebb összeg: 3000 lej

otp bank

Díjmentes számlanyitás, megszüntetés és készpénzfelvétel a futamidő lejáratához érkezett lekötött betétek esetén (csak a futamidő lejáratának napján).

Válassza ki az Önhöz leginkább illő betétet, és számolja ki a kamatot itt.

Lejáratkor 3 opció közül választhat:

  • a betét automatikus meghosszabbítása a kamat tőkésítése mellett, a 4 és 9 hónapos lejáratú betétek esetén érvényes - a lekötött betétet a bank automatikusan meghosszabbítja a betét korábban alkalmazott futamidejével a meghosszabbítás időpontjában érvényes kamatláb mellett, míg az előző időszakban felhalmozott kamat összegét hozzáadja a betéthez;
  • a betét automatikus meghosszabbítása tőkésítés nélkül, a 4 és 9 hónapos lejáratú betétek esetén érvényes - a standard betétet a bank automatikusan meghosszabbítja a betét korábban alkalmazott futamidejével a meghosszabbítás időpontjában érvényes kamatláb mellett, míg az előző időszakban felhalmozott kamat összegét átutalja a folyószámlára;
  • a betét megszüntetése lejáratkor, mindhárom futamidő esetén érvényes - a bank átutalja folyószámlájára a betét összegét és az annak megfelelő kamatot.
 

Hogyan köthet le promóciós betétet az OTP Banknál?

Az ajánlat a bankfiókokban, valamint az OTPdirekt alkalmazással leköttött betétek esetében érvényes.
További információkért kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és az OTP Bank egyik munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy válaszoljon minden felmerülő kérdésére

 

[form]

otp bank

További részleteket szeretne?

Olvassa el a letölthető pdf dokumentumokat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, és minden kérdésére örömmel válaszolunk.

Kamatok
 

 

Az OTP Bank Romania az Országos Betétbiztosítási Alap tagja, és a betétesek kompenzáció formájában a lekötött betétek biztosítására jogosultak a törvény által időszakonként megállapított fedezeti limit erejéig. Jelenleg ez az összeg 100 000 eurónak megfelelő összeg lejben, minden számlatulajdonos esetében. A fedezeti limit szintjét a 2015. december 11-én, a 918. számú Hivatalos Közlönyben megjelent, a betétek biztosítási programjáról és a Betétbiztosítási Alapról szóló 311/2015. törvény számú rendelkezései szabályozzák. A jogszabály értelmében betétnek minősül minden aktív egyenlegű számla, beleértve a számlán található pénzösszegekből vagy a folyó banki ügyletek átmeneti helyzeteiből eredő fizetendő kamatot, amelyet a hitelintézetnek meg kell térítenie az érvényes jogszabályok és hitelfeltételek szerint, beleértve a lekötött betéteket, megtakarítási számlákat. A „fedezeti limit” fogalma a betétesenként és hitelintézetenként biztosított maximális fedezet összege, a 61. cikk (3) bekezdés, illetve a 62. cikk rendelkezései értelmében.

A fenti meghatározás szerint nem minősül betétnek az az aktív egyenlegű számla, amelynek megléte kizárólag pénzügyi eszközzel bizonyítható, a módosításokkal egységes keretbe foglalt, a tőkepiacról szóló 297/2004 sz. törvény 2. cikk (1) bekezdés 11. pontjának rendelkezése szerint, kivéve az olyan megtakarítási terméket, amely 2014. július 2-án meglévő névreszóló letéti jeggyel igazolható. A betétesek további információt kaphatnak az „Információk a betétesek számára” dokumentumból. További információk találhatóak a: www.fgdb.ro weboldalon is.

Töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársaink
hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.