OTP Bank standard betét

OTP Bank standard betét

Az idők változnak. A pénzt már nem a matrac alatt tartják, hanem bankszámlákon. Ezért javasoljuk az OTP Bank standard betétjét, amely biztonságos és gyors hozzáférést biztosít a bevételeihez. Mi több, a havonta felhalmozódó kamatokkal még nyeresége is lesz.

Éljen az akár 4,70%-os kamattal a lej alapú betétek 12 hónapos lekötésekor. Ehhez még hozzáadódik 0,20% kamatbónusz, ha internetbankon keresztül nyitja meg a lej alapú betétet. További részletek a feltételekről és az elérhető valutákról itt
Ha július 18-ig megnyitja a Fresh Cash betétet, akkor a kamat 5,10% is lehet a 12 hónapra lekötött lej alapú hitelek esetében, plusz 0,20% kamatbónusz, ha internetbankon keresztül nyitja meg a lej alapú betétet. Az ajánlat azokra a betétekre érvényes, amelyeknél az ügyfél olyan, a folyószámlájára érkezett plusz összegeket használ fel, amelyeket 2022. május 17-ig még nem helyezett el egyéb, az OTP Banknál elérhető megtakarítási vagy befektetési termékekben. Az ajánlattal kapcsolatos teljeskörű tájékoztatást itt éri el.

Az OTP lekötött betét a következő devizákban nyitható: RON, EUR, USD, HUF és GBP

A kamat tőkésítésével növelheti a megtakarításai mértékét

Díjmentes számlanyitás, megszüntetés és készpénzfelvétel*

Miért előnyös Önnek?

 • Az OTP lekötött betét a következő devizákban nyitható: RON, EUR, USD, HUF és GBP;

 • A kamat tőkésítésével növelheti a megtakarításai mértékét;

 • Automatikusan kezeli a standard betétet a futamidő lejártakor rendelkezésre álló három opció egyikének kiválasztásával;

 • Díjmentes számlanyitás, megszüntetés és készpénzfelvétel*.

 • * Kizárólag a lekötött betétek futamidejének lejárata napján végrehajtott készpénzfelvétel esetében (ez a díjkedvezmény nem vonatkozik az egy hónapra, illetve az ennél rövidebb futamidőre lekötött betétekre)

Milyen lehetőségek közül választhat lejáratkor?

 • A betét automatikus meghosszabbítása tőkésítéssel – az online betétet a bank automatikusan újra leköti az eredetileg választott futamidőre az új lekötés napján érvényes kamatlábbal és az elősző időszakban keletkezett kamatot hozzáadja az eredetileg lekötött összeghez;

 • A betét automatikus meghosszabbítása tőkésítés nélkül – az online betétet a bank automatikusan újra leköti az eredetileg választott futamidőre az új lekötés napján érvényes kamatlábbal és az előző időszakban keletkezett kamatot a folyószámlára átvezeti;

 • Az online betét automatikus megszüntetése – a bank az Ön folyószámlájára átvezeti a betét összegét és az érte járó kamatot.

 • *A standard betét választható futamideje: 1 hónap, 3 hónap, 6 hónap vagy 12 hónap.

Mire van szükség egy standard betét nyitásához?

Ha jobban szeretné kezelni pénzeszközeit, igényelje standard betétünket az OTP bankfiókjaiban. A kedvező betét igényléséhez eredeti személyazonossági igazolványra és legalább 100 RON/USD/EUR/GBP vagy 25.000 HUF-ra van szükség.

Várjuk bankfiókjainkba, hogy további részletekkel is szolgálhassunk!

OTP bankfiókban

Jöjjön be hozzánk
érvényes személyazonossági igazolványával.

Bankfiókok és ATM-ek

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Igényeljen telefonhívást, és mi
a lehető legrövidebb időb belül felhívjuk.

Hívás igénylése

Hasonló termékeink

Online személyi hitel OTP Lezser számlacsomaggal

Igényelje online. 30 perc alatt igényelhető.

Megnézem a részleteket

Személyi hitel

A családi költségvetés egyensúlyához és az otthon kényelméhez.

Megnézem a részleteket

Jelzáloghitel

Álmai lakása végre az Öné lehet.

Megnézem a részleteket

Gyakori kérdések

Igen, a megtakarítási számlán elhelyezett összeg bármikor elérhető. A továbbiakban a megtakarítási számláján szereplő összegnek megfelelő kamatot számítunk fel.

A kamatot a számlán levő összeg alapján naponta számoljuk, és a következő hónap elején utaljuk át a megtakarítási számlára. A kamatláb változó, sávonként kerül kiszámításra.

Betétlekötési minimumok devizák függvényében: 100 RON, 100 EUR, 100 USD, 100 CHF, 100 GBP vagy 25.000 HUF. Kamatokra és futamidőre vonatkozó információért kattintson ide.

A betét a lekötés időtartama alatt fix kamatozású. A kamat a kiválasztott időtartam alatt a betéti számlán szereplő összegre alkalmazandó.

A betétekre számított kamatot havonta felveheti, ha a következő termékeket választja:

 • Egy hónapos lejáratú betét a következő devizákban: RON, EUR, USD, HUF, GBP;
 • Fix kamatozású, 3 vagy 6 hónapos lejáratú, havonta kamatot fizető betétek a következő devizákban: RON, EUR.