Az OTP Asset Management Románia által kezelt befektetési alapok

close

További részletek a jelszó visszaállításáról az új OTPdirekt honlapon. Töltse le az útmutatót vagy nézze meg az oktatóvideót

Az OTP Asset Management Románia által kezelt befektetési alapok

Ismerje meg az OTP Asset Management SAI Rt. által kezelt termékeket, és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítsünk Önnek meghozni a tervei megvalósításához szükséges döntéseket.

Jelentős megtakarítás és a befektetések jobb teljesítménye

Könnyen elérhető és rugalmas

Diverzifikáció és egyensúly

Az OTP Asset Management Románia

Kétszintű irányítású rendszerben működő társaság. Adószáma (CUI): 22264941, cégjegyzékszáma: J40/15502/15.08.2007.

Jegyzett és befizetett törzstőke: 5 795 323 RON.

A CNVM (Országos Tőkepiaci Felügyelet) 2007.12.18-i 2620. számú és a CNVM nyilvántartásában PJR05SAIR/400023. számmal bejegyzett határozata alapján az OTP Asset Management România SAI Rt. kollektív és egyéni befektetési portfóliók kezelésére jogosult.

Az OTP Asset Management Románia SAI Rt. Kelet-Európa legnagyobb pénzügyi csoportjának tagja, amely befektetési szolgáltatásokat nyújt a régió országaiban.

Termékkínálat

Az OTP Bank Románia kilenc nyíltvégű befektetési alapot forgalmaz, amelyeket az OTP Asset Management Románia kezel. Részletekért kattintson a befektetési termékre.

 • OTP AvantisRO - többségében részvényekbe fektet;

 • OTP Obligațiuni - többségében fix hozamú eszközökbe fektet;

 • OTP ComodisRO - többségében pénzpiaci eszközökbe fektet;

 • OTP Euro Bond - többségében euróban denominált fix hozamú eszközökbe fektet;

 • OTP Dollar Bond - többségében dollárban denominált fix hozamú eszközökbe fektet;

 • OTP Premium Return - rugalmas, Absolute-return befektetési stratégiával rendelkező, lejben denominált befektetési alap;

 • OTP Dinamic - rugalmas, Absolute-return befektetési stratégiával rendelkező, euróban denominált befektetési alap;

 • OTP Global Mix - lejben denominált, diverzifikált alap, amelynek befektetései hazai és külföldi kötvényekből, kincstárjegyekből és részvényekből állnak;

 • OTP Real Estate & Construction – építőipari és ingatlanfejlesztési befektetések.

Milyen előnyöket kínálnak a befektetési alapok?

Az OTP Asset Management által kezelt befektetési alapokat úgy választottuk ki, hogy minden ügyfél igényeire megoldást tudjunk nyújtani, a befektetési időhorizont, a kockázat és a pénznem szempontjából is. A befektetési alapok előnyei:

 • Jelentős megtakarítás és a befektetések jobb teljesítménye. Az OTP Asset Management által kezelt nyíltvégű befektetési alapok lényegesen alacsonyabb tranzakciós jutalékot fizetnek, mint az egyedi befektetők.

 • Könnyen elérhető és rugalmas. A befektető egyetlen befektetési eszközt használ, a befektetési jegyet. A befektetési jegy értékét különböző pénzügyi eszközök és diverzifikált befektetések adják, a tőke- és pénzpiacra jutás minimális saját információelemzési erőfeszítést igényel a befektető részéről.

 • Diverzifikáció és egyensúly. A befektetési alapok eszközportfóliója diverzifikált, kiegyensúlyozott befektetésekre összpontosít az ingadozások minimalizálása érdekében. Rendszerint, a nyíltvégű befektetési alapok több mint 20 részvényfajtába helyezik el a pénzt, hogy egyik részvényfajta gyengébb eredménye ne legyen nagy hatással a portfólió egészére. Egy diverzifikált portfólió általában jó eredményt ér el akkor is, ha néhány részvény kedvezőtlenül teljesít, mivel a többi részvény és eszköztípus együtt kompenzálja a kedvezőtlen eredményt teljesítő részvények veszteségét.

 • Szakértelem. A nyíltvégű befektetési alapokat olyan szakemberek kezelik, akik a tőke- és pénzpiacon tapasztalattal és széleskörű ismeretekkel rendelkeznek. A kezelésből származó bevételek ugyanakkor közvetlenül az alap teljesítményétől függnek, tehát a kezelő társaság mindent megtesz az Ön befektetéseinek hatékony kezeléséhez.

 • Likviditás. A nyíltvégű befektetési alapok nagyobb likviditást nyújtanak a többi pénzügyi eszközzel szemben. A kívánt összeg bármikor befektethető vagy visszaváltható az aznapi árfolyamon.

Hogyan fektethet be?

Kollégáink az OTP bankfiókjaiban további részletekkel és tanácsokkal állnak rendelkezésére. Arra törekszünk, hogy teljes biztonságban és maximális diszkréció mellett az igényeinek és terveinek legmegfelelőbb döntéseket hozza. Csak együtt hozhatunk létre egy olyan megtakarítási-befektetési tervet, amely megfelel az igényeinek.

A befektetési alapok esetében a későbbi előjegyzési műveleteket online is végrehajthatja az OTPdirekt - Internet Banking szolgáltatással.

Részletek igénylése

Igényeljen visszahívást,
és mi a lehető legrövidebb időn belül keresni fogjuk.

Beleegyezem, hogy a bank személyes adataimat marketing és profilalkotás céljából feldolgozza
Beleegyezem, hogy a bank partnerei személyes adataimat marketing és profilalkotás céljából feldolgozzák

Jöjjön be hozzánk

Várjuk a bankfiókjainkba érvényes személyazonossági igazolványával.

Bankfiókok és ATM-ek

Hasonló termékeink

Megtakarítási számla

Tegye félre pénzét egy nyugodtabb jövő érdekében.

Megnézem a részleteket

Lekötött betétek

Nálunk a megtakarításai mindig biztonságban lesznek.

Megnézem a részleteket

Szabályozási keret a befektetési termékekre

Az OTP Bank Románia által kínált befektetési termékek és szolgáltatások szabályozási keretét illető további információkról tájékozódjon a MiFID II oldalon.