close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Az Eurobank FMC-LUX által kezelt befektetési alapok

! Tájékoztatjuk, hogy 2022.10.04-től az OTP Bank és az Eurobank közötti együttműködést megszűnik. Azon ügyfelek, akik az alap befektetési jegyeit vissza kívánják váltani, ezt csak 2022.09.26-ig tehetik meg.

Itt találja az együttműködés lezárulásával kapcsolatos tájékoztatót.

Könnyen elérhető és rugalmas

Diverzifikáció és egyensúly

Szakértelem

Az Eurobank Fund Management Company (Luxemburg) által kezelt alapokba befektetők figyelmébe:

Tekintettel arra, hogy 2022. 10. 04-től az OTP Bank már nem forgalmazza az Eurobank FMC – LUX által kezelt alapokat, kérjük, az ezekkel kapcsolatos információkért forduljon közvetlenül az alapkezelőhöz, úgy a befektetéssel kapcsolatos bevételekért, mint azokért a kivonatokért, amelyek nem arra az időszakra vonatkoznak, amikor az OTP Bank forgalmazta a Eurobank FMC-LUX  alapokat ( vagyis a 2018 december és 2022 október közötti időszakot leszámítva).

Az alapkezelő elérhetőségei:

Eurobank Fund Management Company (Luxembourg) S.A.
534, Rue de Neudorf
 L-2220 Neudorf, Grand Duchy of Luxembourg

Tel: + 352 26 09 15 1
info@eurobankfmc.lu   

Napi nettó egységnyi eszközérték

A VUAN index (nettó egységnyi eszközérték) az alap befektetési jegyeinek az árát adja meg, és a befektetési alap kezelője által kerül kiszámításra. 

Az országos és európai szabályozásoknak megfelelően a befektetési alapokkal végrehajtott műveleteket a megbízás időpontjában ismeretlen nettó egységnyi eszközérték (VUAN) alapján végzik.

A napi nettó egységnyi eszközérték (VUAN) alakulása

Szabályozási keret a befektetési termékekre

Az OTP Bank Románia által kínált befektetési termékek és szolgáltatások szabályozási keretét illető további információkról tájékozódjon a MiFID II oldalon.