Az Eurobank FMC-LUX által kezelt befektetési alapok

Az Eurobank FMC-LUX által kezelt befektetési alapok

Ha jövőbeni tervei megvalósításához keres jövedelmi forrást, az Eurobank Fund Management Luxembourg által kezelt befektetési alapok jelentik a megfelelő választást.

Könnyen elérhető és rugalmas

Diverzifikáció és egyensúly

Szakértelem

Az Eurobank Fund Management Company

A Eurobank Fund Management Company (Luxembourg) Rt. a Eurobank Csoport befektetési alapok kezelésére szakosodott leányvállalata.

A befektetések kezelését az athéni székhellyel rendelkező Eurobank Asset Management Mutual Fund Management Company Rt. végzi, míg az alap eszközeinek letéteményese az Eurobank Private Bank Luxembourg Rt.

Az Eurobank Fund Management Company által kezelt alapok fő előnye, hogy „esernyőalapokként” vannak felépítve. Így minden egyes alap különböző részalapokból áll, különálló aktívákkal és passzívákkal.

Ha úgy dönt, hogy az Eurobank Fund Management Luxemburg által kezelt alapokba fektet, több részalapból álló, diverzifikált portfóliót alakíthat ki.

Termékkínálat

2018 decemberétől az OTP Bank Románia az Eurobank FMC-LUX által kezelt 11 nyílt befektetési alapot kínálja. További információért kattintson a befektetési alapok nevére:

Tájékoztató

Az OTP Bank Románia által forgalmazott Eurobank FMX-LUX befektetési alapok tájékoztatói, pdf formátumban, az alábbi linkeken érhetőek el:

Napi nettó egységnyi eszközérték

A VUAN (nettó egységnyi eszközérték) az alap befektetési jegyeinek a befektetési alap kezelője által kiszámított, és naponta, 16 óra után az előző munkanapra vonatkozóan közölt árát mutatja. 

Az országos és európai szabályozásoknak megfelelően a befektetési alapokkal végrehajtott műveleteket a megbízás időpontjában ismeretlen nettó egységnyi eszközérték (VUAN) alapján végzik.

Az OTP Bank Románia által forgalmazott Eurobank FMC-LUX befektetési alapok aktuális nettó egységnyi eszközértéke (VUAN)

A napi nettó egységnyi eszközérték (VUAN) alakulása

Milyen előnyei vannak a befektetési alapoknak?

Az Eurobank FMC-LUX befektetési alapok széles választékát kezeli annak érdekében, hogy minden ügyfél igényét kielégítse. Ismerje meg a befektetési alapok előnyeit:

  • Könnyen elérhető és rugalmas. A befektető egyetlen befektetési eszközt használ, a befektetési jegyet. A befektetési jegy értékét különböző pénzügyi eszközök és diverzifikált befektetések adják, a tőke- és pénzpiacra jutás minimális saját információelemzési erőfeszítést igényel a befektető részéről.

  • Diverzifikáció és egyensúly. A befektetési alapok eszközportfóliója diverzifikált, kiegyensúlyozott befektetésekre összpontosít az ingadozások minimalizálása érdekében. Rendszerint, a nyíltvégű befektetési alapok több mint 20 részvényfajtába helyezik el a pénzt, hogy egyik részvényfajta gyengébb eredménye ne legyen nagy hatással a portfólió egészére. Egy diverzifikált portfólió általában jó eredményt ér el akkor is, ha néhány részvény kedvezőtlenül teljesít, mivel a többi részvény és eszköztípus együtt kompenzálja a kedvezőtlen eredményt teljesítő részvények veszteségét.

  • Szakértelem. A nyíltvégű befektetési alapokat olyan szakemberek kezelik, akik a tőke- és pénzpiacon tapasztalattal és széleskörű ismeretekkel rendelkeznek. A kezelésből származó bevételek ugyanakkor közvetlenül az alap teljesítményétől függnek, tehát a kezelő társaság mindent megtesz az Ön befektetéseinek hatékony kezeléséhez.

  • Likviditás. A nyíltvégű befektetési alapok nagyobb likviditást nyújtanak a többi pénzügyi eszközzel szemben. A kívánt összeg bármikor befektethető vagy visszaváltható az aznapi árfolyamon.

Hogyan fektethet be?

Kollégáink az OTP bankfiókjaiban további részletekkel és tanácsokkal állnak rendelkezésére. Arra törekszünk, hogy teljes biztonságban és maximális diszkréció mellett az igényeinek és terveinek legmegfelelőbb döntéseket hozza. Együtt létrehozunk egy olyan megtakarítási-befektetési tervet, amely megfelel az igényeinek.

Jöjjön be hozzánk

Várjuk a bankfiókjainkba
érvényes személyazonossági igazolványával.

Bankfiókok és ATM-ek

Részletek igénylése

Igényeljen visszahívást, és mi a
lehető legrövidebb időn belül keresni fogjuk.

Visszahívás igénylése

Hasonló termékeink

Megtakarítási számla

Tegye félre pénzét egy nyugodtabb jövő érdekében.

Megnézem a részleteket

Lekötött betétek

Nálunk a megtakarításai mindig biztonságban lesznek.

Megnézem a részleteket

Szabályozási keret a befektetési termékekre

Az OTP Bank Románia által kínált befektetési termékek és szolgáltatások szabályozási keretét illető további információkról tájékozódjon a MiFID II oldalon.