Fedezze fel a LoungeKey élményt

Fedezze fel a LoungeKey élményt a világ repterein az OTP Bank által kibocsátott Mastercard bakkártyájával.
 

A LoungeKey szolgáltatás és a bankkártyája segítségével élhet a reptéri társalgókba való belépés lehetőségével és a különleges ajánlatokkal, attól függetlenül, hogy milyen társasággal utazik:

 

platinum debitplatinum creditgold debitcorporate debit

Tudja meg, hogyan élhet a LoungeKey előnyökkel:

Belépés a társalgóba


Csak meg kell említenie, hogy részt vesz a LoungeKey programban, és fel kell mutatnia az OTP Bank által kibocsátott Mastercard bankkártyáját vagy a digitális kártyáját a LoungeKey alkalmazásban, valamint a repjegyét.
A bankkártyája felmutatása lévén beleegyezik a LoungeKey szolgáltatás használati feltételeibe és költségébe. Belépéskor a belegyezése megerősítése miatt Öntől és a kísérőitől is kérnek egy-egy aláírást.

Leegyszerűsítheti a belépést, ha regisztrálja a kártyáját:


A társalgóba való egyszerű és gyors belépésért regisztrálja a bankkártyáját az első látogatása előtt, majd utólag cserélje az adatokat, ha új kártyáját kap.

Töltse le a LoungeKey alkalmazást

Töltse le a LoungeKey alkalmazást App Store vagy Google Play áruházból

google play
 
app store

Ha regisztál a LoungeKey felhasználónevével és jelszavával, akkor tájékozódhat az elérhető társalgókról és azok használati szabályzatáról, ellenőrizheti látogatási előzményeit és a különleges ajánlatokat.

Ha még nem regisztrált, akkor az első belépéskor a kártyájával és az OTP Banknál megadott számmal rendelkező mobiltelefonnal is rendelkeznie kell ahhoz, hogy keresztül menjen a PSD2 Európai Fizetési Irányelv követelményei szerinti hitelesítési eljáráson.


A kártya Önnek és kisérőinek is hozzáférést biztosít a LoungeKey társalgókhoz. 


A LoungeKey társalgók minden egyes látogatása díjköteles mind a kártyabirtokos, mind az esetleges kísérői számára.
A díj 30 USD/látogatás, és minden látogató (kártyatulajdonos vagy kísérő) után fizetendő. A díj az Ön Mastercard számlájának devizanemében kerül felszámításra legkésőbb a látogatást követő hónap 20-ig napjáig, a terhelés napján érvényes banki eladási árfolyamon. Tekintse meg a bank aktuális árfolyamát.