LeZero számlacsomag diákoknak

LeZero számlacsomag diákoknak

Ideális számlacsomag? Van ilyen!

Mit tartalmaz a diákoknak szóló LeZero számlacsomag?

Lej alapú folyószámla
Korlátlan számú bankszámlát nyithat lejben és devizában;

 

Lej alapú bankkártya
Választhat a MasterCard Standard és a MasterCard Flat bankkártyák közül;

OTPdirekt, SMS-kontroll
Igénybe veheti az internet bank és mobilbank szolgáltatásokat.

Milyen előnyei vannak a diákoknak szóló LeZero számlacsomagnak?

 • A folyószámlákra számított jutalék ZÉRÓ: nem kell fizetnie a számlák kezeléséért.

 • A betéti kártyával kapcsolatos költség ZÉRÓ: nem kell jutalékot fizetnie a bankkártya kibocsátásáért és kezeléséért.

 • DÍJMENTES, korlátlan számú készpénzfelvételt hajthat végre bármely belföldi bankautomatából.

 • Havonta 2 (kettő) DÍJMENTES készpénzfelvételt hajthat végre bármely külföldi bankautómatából;

 • Az OTPdirekt szolgáltatáshoz tartozó alkalmazások kezelési díja ZÉRÓ.

 • A lejben végrehajtott bankon belüli és bankközi átutalások feldolgozására számított jutalék ZÉRÓ, bármely romániai hitelintézet esetén, korlátlan számban.

 • DÍJMENTES SMS-Kontroll: nem kell fizetnie sem a szolgáltatás működtetéséért, sem a beérkező üzenetekért.

 • A fenti előnyök abban az esetben érvényesek, ha rendelkezik LeZero számlacsomag diákoknak.

További kedvezmények:

 • Ha számlát nyit* az OTP Banknál és a 2020. július 2. és 2020. december 31. közötti időszakban megvásárolja a LeZero számlacsomag diákoknak, havonta 10%-os pénzvisszatérítési bónuszt kap a Mastercard bankkártyával végrehajtott tranzakciók után, havi nettó 50 lejes, illetve évi 600 lejes korlát mellett. Ismerje meg a kampány részleteit.

 • ZÉRÓ hitelbírálati jutalék a személyi kölcsönre benyújtott igénylés esetén,

 • 50%-kal alacsontabb hitelbírálati jutalék a jelzáloghitelre benyújtott igénylés esetén, a hiteltermékekre vonatkozó hatályos jogszabályoknak megfelelően,

 • Kedvezőbb kamatban részesül személyi hitel/jelzáloghitel felvétele esetén, amennyiben havi jövedelmét az OTP Banknál vezetett folyószámlára utalja,

 • *nincs és soha nem volt folyószámlája az OTP Bank Romániánál a promóciós ajánlat indításának napján/napjáig.

 • Amennyiben hitelt igényel az OTP Banktól.

A diákoknak szóló LeZero számlacsomag ára

 • A számlacsomag ára 12 lej havonta. Amennyiben legalább 1200 lej* bevétel érkezik havonta bármely OTP Banknál nyitott számlájára, és havonta végrehajt legalább egy kifizetést a számlacsomaghoz tartozó betéti kártyájával vagy az OTPdirekt szolgáltatással, akkor az ár ZÉRÓ lej.

 • *Az 1200 lejes havi bevételre vonatkozó feltétel 2023. július 31-ig felfüggesztésre kerül.

  Az ajánlat azon diákoknak szól, akik 2020. szeptember 15. és november 30. között válnak az OTP Bank ügyfeleivé.

  Látogasson el az OTP Bank fiókjaiba, speciális tanácsadás mellett válassza ki a legmegfelelőbb számlacsomagot, és ismerje meg a résztvevő partnerek listáját.

Felkeltette érdeklődését a diákoknak szóló LeZero számlacsomag?

Telefonos ügyintézőnél

Kérjen visszahívást,
és kollégánk a kiválasztott időpontban felkeresi Önt!

Visszahívást kérek

OTP bankfiókban

Várjuk a legközelebbi OTP Bank bankfiókba, hogy együtt átbeszélhessük, melyek az Önhöz leginkább illő opciók és lehetőségek.

Bankfiókok és ATM-ek

Hasonló termékeink

ONLINE Személyi hitel

Online igényelheti és mindössze
10 perc alatt jóváhagyják hitelkérelmét

Megnézem a részleteket

Személyi hitel

Költségvetésének egyensúlya és az otthoni kényelem érdekében

Megnézem a részleteket

Jelzáloghitel

Álmai lakása végre az öné lehet.

Megnézem a részleteket

Gyakori kérdések

Az OTP Banknál nyitott számlájára, valutában külföldről érkező tranzakciók esetében szükséges az OTPV RO BU XXX kód használata.

A folyószámlahitel RON-ban és EUR-ban igényelhető és akár 6 havi nettó jövedelemnek megfelelő hitelkeretet biztosít tulajdonosának. Havonta csak a felhasznált keret után járó kamatot kell törlesztenie.

Bármikor igényelheti nyugdíjának az OTP Banknál vezetett folyószámlára való utalását és számos előnyt kínálunk egyéb banki termékek igénylése esetében.

Ha a nálunk vezetett számlájára utalják munkabérét, akár 6 havi nettó jövedelmének megfelelő folyószámlahitelt is igényelhet. Továbbá, számlájához ingyenes MasterCard bankkártyát igényelhet, amely korlátlan hozzáférést biztosít számlájához. Ugyanakkor, egy EURÓ alapú jelzáloghitel igénylése esetében kamatcsökkentésben részesül.

A folyószámlanyitás, annak fenttartása és a számla megszüntetése ingyenes, mindössze a személyi igazolvány felmutatására van szükség.

A számlán lévő pénzösszeghez csak Ön és az Ön által felhatalmazott személyek férhetnek hozzá. A felhatalmazást a banki kirendeltségben intézheti, az Ön és az Ön által felhatalmazott személy jelenlétében.

Ezt a típusú szolgáltatásunkat személyesen, bármely fiókunkban hétfőtől péntekig, 9:00 és 17:00 óra között igényelheti.

Nem létezik. A folyószámla teljes egészében lemeríthető.

A RON-ban és EUR-ban vezetett bankszámlákhoz igényelhető egy Master Card betéti bankkártya, mely közvetlen számlahozzáférést biztosít tulajdonosának. A kártyaigénylés ingyenes, a kártya külföldön és belföldön is használható, és internetes vásárlásra is alkalmas.

Függetlenül attól, hogy számláját eredetileg hol és milyen pénznemben nyitotta meg, minden romániai OTP Bank kirendeltségében hozzáférhet.

Nemzetközi bankszámlaszám (International Bank Account Number). Az ECBS (European Committee for Banking Standards – Európai Bankszabványosítási Bizottság) meghatározása szerint olyan szám- és betűkombináció, melynek célja megkönnyíteni a nemzetközi átutalások automatikus feldolgozását. Romániában ez a kód 24 karakterből áll.

Akkor ajánljuk az OTP Express átutalási megbízást, ha a kedvezményezett az OTP Bank egyik külföldi leányvállalatánál: Magyarországon, Horvátországban, Szerbiában, Oroszországban, Ukrajnában, Montenegróban vagy Bulgáriában nyitott folyószámlával rendelkezik, ekkor ugyanis az átutalási költségek jelentősen alacsonyabbak a standard nemzetközi átutaláshoz viszonyítva.

Több mód van a számlaegyenleg lekérdezésére:

- bármely OTP bankfiókban a személyi igazolvány felmutatásával;

- ha a számlához betéti kártya kapcsolódik, számlaegyenlegét ingyen lekérdezheti a www.otpbank.ro honlapon keresztül, vagy telefonon a 0800 88 22 88–as (bármilyen romániai mobil és vezetékes hálózatból díjmentesen hívható) vagy a +4021 308 57 10-es (külföldről is hívható) telefonszámon a bankkártya utolsó 10 számjegyének és a 3 számjegyből álló jelszó megadásával.

Az OTP Express szolgáltatás igénybevételekor a megbízó olyan devizaszámlával kell rendelkezzen bankunknál, mint amilyen devizanemben kívánja az átutalást végrehajtani.

Külföldről OTP Bank számlára érkező pénzátutalás esetén a következő adatokra van szükség:

- Bank pontos neve: OTP Bank Románia S.A.

- SWIFT kódja: OTPVROBU

- A kedvezményezett adatai (kedvezményezett pontos neve/vállalkozás neve, kedvezményezett postacíme, kedvezményezett IBAN számlaszáma)

A 26. életévüket még be nem töltött fiataloknak a következőket ajánljunk:

- Junior számla kedvezményes kamattal

- Különböző designok közül választható Junior betéti bankkártyák.

A folyószámlahitel (overdraft) lehetővé teszi az ügyfél jövedelmének többszörös lehívását a folyószámláról. Overdraftnak is hívják.

Az OTP Bank Románia nagy hangsúlyt fektet az alkalmazottai és ügyfelei által végzett tevékenységek tisztességességének és átláthatóságának biztosítására. Ezért az ügyfelek ismerete, a pénzmosás megelőzése és a pénzmosás elleni harcra vonatkozó belső szabályaink szem előtt tartásával, kiemelt figyelmet fordítunk azokra a  külföldi pénznemben történő tranzakciókra, amelyek offshore-területeket céloznak vagy onnan érkeznek, ugyanígy odafigyelünk azon ügyfeleink pénzügyi tranzakcióira, akiknek lakóhelye/ állampolgársága/ vállalkozásuk székhelye vagy részvényeseinek/kedvezményezettjeinek tartózkodási helye a tengeren túli területeket érinti. Ez az oka annak, hogy ügyfeleinktől olyan kereskedelmi okmányok benyújtását  kérjük, amelyek igazolják az ebbe a kategóriába tartozó tranzakciókat.

Legfőbb célunk az, hogy az ilyen típusú pénzügyi műveleteket a hatályos jogi rendelkezéseknek megfelelően tudjuk kezelni és kivizsgáljuk az adott tranzakcióknak ügyfeleink aktuális üzleti céljaival és tevékenységeivel való megfelelését.

Nem kezdeményezhető üzleti kapcsolat, beleértve a számlanyitást, valamint bármilyen pénzügyi alapok elfogadását és/vagy tranzakcióját vagy bármilyen típusú ügylet lebonyolítását abban az esetben, ha az ügyfél, akár természetes, akár jogi személy az itt felsorolt országok rezidense/állampolgára, illetve akkor sem, ha a meghatalmazott személy az adott országok állampolgára/rezidense.  Megértését köszönjük!

A 2017/258-as, a fizetési számlák jutalékainak összehasonlíthatóságát, a fizetési számlák váltását, valamint az alapszintű fizetési számlákhoz való hozzáférést szabályozó törvény rendelkezéseinek megfelelően, bővebben tájékozódhat a Standardizált szószedetből, a LEJ jutalékokról szóló FID-tájékoztatóból vagy az EUR-os jutalékokról szóló FID-tájékoztatóból.