x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Az OTPDirekt – Push értesítés/ SMS-Kontroll

szolgáltatás különböző értesítésekkel tájékoztatja Önt a kívánt információkról. Ennek megfelelően SMS-ben értesülhet pénzügyi helyzetének minden változásáról. 

Számlaegyenleg

A nap elején tájékoztatjuk a kiválasztott bankszámla (folyószámla, megtakarítási számla, bankkártyához kapcsolt számla) egyenlegéről, így Ön anyagi lehetőségeinek megfelelően tervezheti a továbbiakat. Ön kiválaszthatja a tájékoztatás gyakoriságát: napi, heti vagy havi.

SzámlaKontroll

SMS-ben értesítjük a bankszámláját érintő terhelés vagy jóváírás esetén, vagy ha a tranzakció összege meghaladja az Ön által meghatározott összeget. Minden SMS tartalmazza a terhelés/jóváírás utáni új számlaegyenleget is.

KártyaKontroll

SMS-t küldünk bankkártyájának vagy társkártyájának minden használatakor: vásárláskor, készpénzfelvételnél, de akkor is, ha nem adta meg helyesen a PIN-kódot vagy ha nem áll rendelkezésre a szükséges összeg. Az SMS tartalmazza a kártyahasználat idejét, helyét, az igénybe vett összeget és a tranzakció után a számlán maradt egyenleget.

RNB árfolyam

Naponta, rögtön 13 óra után megkapja a RNB által meghirdetett árfolyamokat a legfontosabb valutákra: EUR, USD, CHF, GBP, HUF. A megküldött árfolyamok a következő banki napra érvényesek.

Betétek lejárata

A betét lejáratát 3 munkanappal megelőzően SMS értesítést kap a betét típusától vagy a lejárati opciótól függetlenül. Az SMS információt tartalmaz a betét összegéről, a betétszámla elnevezéséről, a kamatról, a futamidő végén választható opcióról és az esedékesség napjáról.

Zárolások

Az SMS 19:00 órától kerül kiküldésre, amennyiben zárolták a számláját. Az SMS információt tartalmaz a zárolt összegről, a deviza típusáról és a zárolást elrendelő ügyirat számáról.

otp bank

További részleteket

szeretne? 

Olvassa el a letölthető PDF dokumentumokban található információkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, és minden kérdésére szívesen válaszolunk. 

OTPdirekt díjak és jutalékok OTPdirekt általános szerződési feltételek - A tipus OTPdirekt általános szerződési feltételek - B tipus
 

Töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársaink
hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.