A bankunknál nyitott egyszerű folyószámla

segítségével számos új banki tapasztalatot nyerhet, amely hozzájárul vállalkozása sikeréhez. 

Milyen előnyöket nyújt Önnek? 

otp bank

A rendelkezésére álló pénzeszközökhöz való gyors hozzáférés, bárhol is van, az országon belül vagy külföldön;

otp bank

A műveleteket több pénznemben végezheti; 

otp bank

Európai szinten bizonyított stabilitás és banki tapasztalat.

 

Hogyan nyithat OTP Bank folyószámlát? 

Bankunkban egyszerűen nyithat folyószámlát. Bármelyik bankfiókunkban további információkkal várjuk, és segítünk a folyószámlanyitásban és abban, hogy együtt találjunk vállalkozásának kedvező banki termékeket és szolgáltatásokat. 

 

Továbbá, ha most induló, start-up cége van, a SmartIMM platform segítségével bárhonnan igényelheti a folyószámla nyitását.


További információért kérjük, olvassa el a Jogi személyek ügyleteire vonatkozó díjak és jutalékok, OUR jutalékok és RNB Transfond jutalékok dokumentumokat. Továbbá olvassa el a lekötött betétek kamatai dokumentumot.

 

Banki tapasztalatának és stabilitásának köszönhetően az OTP Bank megbízható üzleti partner. 


Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a fizetésképtelen ukrán bankok növekvő számára figyelemmel az Ukrajna felé indított kifizetések feldolgozásában késések fordulhatnak elő.

Nem kezdeményezhető üzleti kapcsolat, beleértve a számlanyitást, valamint alapok elfogadását és/vagy végrehajtását/ügyletek lebonyolítását abban az esetben, ha a természetes személy/jogi személy ügyfél az itt felsorolt országok rezidense/állampolgára, illetve megbízottja az itt. Megértését köszönjük!