x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Folyószámla a megosztott áfafizetéshez

Az OTP Bank Románia 2017. szeptember 27-től a következő előnyök mellett kínál lehetőséget megosztott áfafizetésre használható folyószámlák nyitására:

  • DÍJMENTES számlanyitás, folyószámlák számától és pénznemétől függetlenül;
  • DÍJMENTES számlavezetés;;
  • DÍJMENTES lej alapú bankon belüli fizetési meghagyások az OTPdirekt szolgáltatáson keresztül és a bank pénztárainál;
  • INGYENES bankon belüli és bankközi bevételezések a folyószámlákra.

 

További információért és a megosztott áfafizetésre használt folyószámla nyitásához várjuk az OTP Bank Románia bármely bankfiókjába.

Legyen a partnerünk, közvetlenül a számítógépe elől!

 

Most online is nyithat folyószámlát, igényelhet számlacsomagot bankkártya és internetbank opcióval is.

Amennyiben még nem rendelkezik az OTP Bank Romania által vezetett folyószámlával, a www.otpdirekt.ro/cont-imm-rapid oldalon az Ön üzleti igényeinek megfelelő megoldást kínálunk.

Csupán néhány egyszerű online lépéssel a következő előnyökben részesül:

otp bank

Csupán néhány egyszerű lépésben igényelhet folyószámlát;

otp bank

Online mgtekintheti a vállalkozása igényeinek megfelelő számlacsomagot és banki szolgáltatásokat;

otp bank

A számlanyitáshoz szükséges iratokat online is feltöltheti;

otp bank

Bármikor megtekintheti, ellenőrizheti, módosíthatja vagy kiegészítheti az adatokat;

otp bank

Előzetesen megkaphatja a szerződést és a kapcsolódó dokumentációt;

otp bank

Megjelölheti azt a bankfiókot, amelyet felkeres az eljárás véglegesítése érdekében.

 

Hogyan nyithat számlát online az OTP Banknál?

Bankunkban egyszerűen nyithat folyószámlát online különböző devizában (RON, EUR, USD, HUF CHF és GBP) az online kérdőív kitöltése után.

 

Válaszoljon néhány kérdésre, töltse fel a szükséges iratokat, és segítünk abban, hogy együtt találjunk vállalkozásának kedvező banki termékeket és szolgáltatásokat. A folyószámla csupán 45 másodperc alatt megnyitható.

 

Továbbá, ha most induló, start-up cége van, a www.otpdirekt.ro/cont-imm-rapid oldalon segítségével bárhonnan igényelheti a folyószámla nyitását.

Kifizetési utalványok jegyzéke jogi személyek számára

2019 május 2-ától kezdődően banki kirendeltségeinkben a jogi személyek képviselői által benyújtandó, lejben vagy/és valutában történő kifizetési utalványokat szükséges egy, az OTP Bank Romania S.A. által kinevezett képviselők aláírásával ellátott, kifizetési utalvány-jegyzék kíséretében benyújtani.

 

A jegyzék innen tölthető le.

Több információt szeretne?

További információért kérjük, olvassa el a Jogi személyek ügyleteire vonatkozó díjak és jutalékok, OUR jutalékok és ReGIS/SENT jutalékok dokumentumokat. Továbbá olvassa el a lekötött betétek kamatai dokumentumot, adó-megfelelési nyilatkozat és ügyfélcsoport nyilatkozat.

 

Banki tapasztalatának és stabilitásának köszönhetően az OTP Bank Romania megbízható üzleti partner. 

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a fizetésképtelen ukrán bankok növekvő számára figyelemmel az Ukrajna felé indított kifizetések feldolgozásában késések fordulhatnak elő.

Nem kezdeményezhető üzleti kapcsolat, beleértve a számlanyitást, valamint alapok elfogadását és/vagy végrehajtását/ügyletek lebonyolítását abban az esetben, ha a természetes személy/jogi személy ügyfél az itt felsorolt országok rezidense/állampolgára, illetve megbízottja az itt. Megértését köszönjük!

 

Az OTP Bank Romania az Országos Betétbiztosítási Alap tagja, és a betétesek kompenzáció formájában a lekötött betétek biztosítására jogosultak a törvény által időszakonként megállapított fedezeti limit erejéig. Jelenleg ez az összeg 100 000 eurónak megfelelő összeg lejben, minden számlatulajdonos esetében. A fedezeti limit szintjét a 2015. december 11-én, a 918. számú Hivatalos Közlönyben megjelent, a betétek biztosítási programjáról és a Betétbiztosítási Alapról szóló 311/2015. törvény számú rendelkezései szabályozzák. A jogszabály értelmében betétnek minősül minden aktív egyenlegű számla, beleértve a számlán található pénzösszegekből vagy a folyó banki ügyletek átmeneti helyzeteiből eredő fizetendő kamatot, amelyet a hitelintézetnek meg kell térítenie az érvényes jogszabályok és hitelfeltételek szerint, beleértve a lekötött betéteket, megtakarítási számlákat. A fent említett jogszabály 3(5) cikkelyében kifejezetten megjelölt betétek nem tartoznak a korábban említett betétek csoportjába. A „fedezeti limit” fogalma a betétesenként és hitelintézetenként biztosított maximális fedezet összege, a 61. cikkely (3) bekezdés rendelkezései értelmében.

 

A betétesek további információt kaphatnak az „Információk a betétesek számára” dokumentumból, amely magába foglalja A fedezet alól mentesülő betétek listáját is.

További információk találhatóak a: www.fgdb.ro weboldalon is.