x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Az OTP Bank rulírozó hitelkeretet,


egy olyan rugalmas terméket nyújt Önnek, amely tevékenységtől függetlenül minden vállalkozás finanszírozására megoldás. Az OTP Bank rulírozó hitelkeretével biztosíthatja a váratlan kiadásaihoz szükséges forrásokat, így azonnal eleget tehet a folyamatosan változó üzleti környezet kihívásainak és gyorsan reagálhat bármilyen helyzetre.

 

A 12 hónapra biztosított hitelösszeg nagyságát az éves üzleti forgalom, a vállalkozás pénzügyi helyzetének elemzése és a fedezet határozza meg.

 

A hitelkeret rulírozó típusú, minden visszafizetett összeg újra felhasználható, de az aktuálisan felhasznált összeg nem haladhatja meg a jóváhagyott hitel teljes értékét.

 

Abban az esetben, ha az éves forgalomhoz viszonyított, legfeljebb 300 000 euró (vagy ennek megfelelő lej) értékű hitelt szeretne felvenni, gyors és egyszerűsített elbírálásban részesül.

 

Ugyanakkor, ha megfelel bizonyos feltételeknek, a hitelkeret lejben is elérhető, gyorsan, ingatlanfedezet nélkül.

 

Mi több, a hitelkeret a https://www.otpdirekt.ro/credit-racheta oldalon 100%-ban ONLINE is igényelhető, így 24 órán belül, néhány egyszerű lépésben hozzájuthat a kívánt összeghez.