Vállalkozása pénzügyi szükségleteit 

szem előtt tartva egyezményt kötöttünk a Kis- és Középvállalkozások Hitelbiztosításának Nemzeti Alapjával (FNGCIMM), a Vidéki Hitelgarancia Alappal (FGCR) és a Román Export – Import Bankkal (EximBank).

 

A fenti finanszírozási partnerek segítségével az OTP Bank a három intézmény által nyújtott további garanciákhoz való hozzáférést biztosítja Önnek. Továbbá, a rugalmas működési struktúrával és gyorsan fejlődő hálózattal rendelkező partnereink bármelyike szerepet vállal vállalkozása projektjeinek finanszírozásában.

 

Ugyanakkor az EximBankkal kötött KKV Fedezeti Keretről szóló egyezmény értelmében ügyfeleinknek olyan, az EximBank által kínált fedezeti eszközöket nyújtunk, amelyek megkönnyítik a folyó tevékenység és a beruházások finanszírozásához szükséges alapok elérését. Az igénybe vehető összeg legfeljebb 1,5 millió lej fedezeti eszközönként.

Milyen előnyöket nyújt ez a partnerség?

otp bank

Partnereink gyors, teljes körű és szakképzett megoldást kínálnak ügyfeleink valamennyi igénylésére;

otp bank

Magasabb értékű hitel esetében, partnereink az igényelt hitelösszeg legfeljebb 80%-áig is vállalhatják hitelünk fedezetének biztosítását;

otp bank

Az OTP Bank szakemberei minőségi üzleti tanácsadást és megoldásokat nyújtanak.

A három finanszírozási partnerünkkel az OTP Bank szerepet vállal vállalkozása projektjeinek folyamatos finanszírozásában.