x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

A folyószámla keretösszeg

többszörös felhasználásra szolgáló (rulírozó) hiteltermék, amelyet az OTP Bank ügyfelei ideiglenes likviditáshiányának fedezésére nyújt követeléseik gyors készpénzre váltásával.

Milyen előnyöket nyújt a folyószámla keretösszeg?

otp bank

A folyósítható összeg a bank részére kedvezményezett fizetési eszközök/számlák legfeljebb 80%-a;

otp bank

A folyószámlakeretből történő egyes lehívások visszafizetésére legfeljebb 90 naptári nap áll rendelkezésre;

otp bank

Futamideje maximum 18 hónap, lehívásra legfeljebb 12 hónapig van lehetőség;

otp bank

A hitel visszafizetése a bank részére kedvezményezett számlák és/vagy csekkek és/vagy váltók behajtásával történik a hitel tőkerésze és az utána fizetendő kamat erejéig;

otp bank

Lehívásokra a futamidőn belül bármikor lehetőség van, viszont a hitelszerződésben meghatározott hitelösszeg és futamidő nem léphető túl.

Amennyiben az igényelt hitel összege legfeljebb 300 000 euró (vagy ennek megfelelő összeg lejben), és nem haladja meg az éves forgalom 30%-át gyors és egyszerűsített elbírálásban részesül. A futamidő maximum 15 hónap, lehívásra legfeljebb 12 hónapig van lehetőség.

 

Szeretne folyószámla keretösszeget igénybe venni? Itt megtudhatja, hogy a hitelbírálathoz milyen dokumentumokra van szüksége.

 

Az OTP Bankkal biztos lehet abban, hogy a készpénzhiány nem jelenthet gondot és mindig készen áll arra, hogy minden üzleti lehetőséget kihasználjon.