x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Milyen előnyöket nyújt az OTP Bank folyószámlahitele?


Tudjuk, hogy az ideje nagyon értékes, ezért rendelkezésére bocsátjuk az OTPdirekt - Internet Bank szolgáltatással vagy a https://www.otpdirekt.ro/credit-racheta oldalon is elérhető online finanszírozási lehetőséget. Így 100%-ban ONLINE is igényelhet hitelt, a kívánt összeghez 24 órán belül, néhány egyszerű lépésben hozzájuthat.

 

Ez a termék lehetővé teszi vállalkozása folyó költségeinek finanszírozását. Ennek megfelelően, a finanszírozási termék segítségével kifizetéseket és készpénzfelvételt hajthat végre a hatályos jogszabályok keretei között. Emellett, a pénzügyei hatékony kezelése érdekében a terméket más bankoktól felvett, hasonló típusú hitelek újrafinanszírozására is igénybe veheti.

 

Sőt, hogy megkönnyítsük az Ön dolgát, egyszerűsített dokumentációval, a gyors jóváhagyásnak és végrehajtásnak köszönhetően rövid idő alatt hozzáférhet az ingatlanfedezet nélküli finanszírozáshoz. Ehhez nem kell mást tennie, mint kezesságvállalást, valamint ingó zálogjogot kötnie az OTP Bank által vezetett folyószámláira.

 

Az árfolyamkockázat elkerülése érdekében a termék lejben érhető el legfeljebb 12 hónapos futamidőre, hosszabbítási lehetőséggel.

 

A finanszírozás összege legfeljebb 200 000 lej a vállalkozás pénzügyi ciklusának megfelően, és a futamidő lejártáig a folyó műveletek révén, a folyószámlán keresztül kerül törlesztésre.