x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Annak érdekében,

hogy a pénz minden nap a vállalkozásának hasznát növelje, az OTP Bank most lehetőséget biztosít arra, hogy vállalkozása bevételi és kifizetési határideit összhangba hozza a betétek lekötési futamidejével. 

Milyen előnyöket nyújt Önnek a rugalmas lejáratú betét?

otp bank

Teljes szabadságot a lekötési futamidő kiválasztásában, nem számít, hogy 42, 78 vagy... 231 nap múlva van szüksége a pénzére!

otp bank

Ön dönti el a betét futamidejét, 1 hónap és 24 hónap között a RON, EUR és USD betéteknél, illetve 1 hónap és 12 hónap között a GPB, CHF és HUF betéteknél. 

 

További információért kérjük, hogy olvassa el a Jogi személyek esetében érvényes kamatokat.

 

Válassza a rugalmas lejáratú betétet és kedvező, a futamidő végéig fix kamatot kap.

 

Az OTP Bank Romania az Országos Betétbiztosítási Alap tagja, és a betétesek kompenzáció formájában a lekötött betétek biztosítására jogosultak a törvény által időszakonként megállapított fedezeti limit erejéig. Jelenleg ez az összeg 100 000 eurónak megfelelő összeg lejben, minden számlatulajdonos esetében. A fedezeti limit szintjét a 2015. december 11-én, a 918. számú Hivatalos Közlönyben megjelent, a betétek biztosítási programjáról és a Betétbiztosítási Alapról szóló 311/2015. törvény számú rendelkezései szabályozzák. A jogszabály értelmében betétnek minősül minden aktív egyenlegű számla, beleértve a számlán található pénzösszegekből vagy a folyó banki ügyletek átmeneti helyzeteiből eredő fizetendő kamatot, amelyet a hitelintézetnek meg kell térítenie az érvényes jogszabályok és hitelfeltételek szerint, beleértve a lekötött betéteket, megtakarítási számlákat. A fent említett jogszabály 3(5) cikkelyében kifejezetten megjelölt betétek nem tartoznak a korábban említett betétek csoportjába. A „fedezeti limit” fogalma a betétesenként és hitelintézetenként biztosított maximális fedezet összege, a 61. cikkely (3) bekezdés rendelkezései értelmében.

 

A betétesek további információt kaphatnak az „Információk a betétesek számára” dokumentumból, amely magába foglalja A fedezet alól mentesülő betétek listáját is.

További információk találhatóak a: www.fgdb.ro weboldalon is.