x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Az OTP Bank rugalmas 

megoldásokat kínál arra, hogy Ön határozza meg a betét lekötési ideje, a kamat kifizetési módja és a megtakarítás pénzneme közötti optimális kombinációt!

Milyen előnyöket nyújt Önnek a lekötött betét?

otp bank

Fix kamatozású a betét futamideje alatt;

otp bank

A betét több pénznemben leköthető;

otp bank

A futamidő végén a következő megoldások közül választhat: automatikusan meghosszabbítja a betétet kamattőkésítéssel, automatikusan meghosszabbítja a betétet kamattőkésítés nélkül, automatikusan megszünteti a betétet.

 

További információért kérjük, olvassa el a Jogi személyek esetében érvényes kamatokat.

 

Élvezze az OTP Bank betéteinek előnyeit, vizsgáljon meg minden lehetőséget és a futamidő végén meg fog győződni, hogy megérte!

 

Az OTP Bank Romania az Országos Betétbiztosítási Alap tagja, és a betétesek kompenzáció formájában a lekötött betétek biztosítására jogosultak a törvény által időszakonként megállapított fedezeti limit erejéig. Jelenleg ez az összeg 100 000 eurónak megfelelő összeg lejben, minden számlatulajdonos esetében. A fedezeti limit szintjét a 2015. december 11-én, a 918. számú Hivatalos Közlönyben megjelent, a betétek biztosítási programjáról és a Betétbiztosítási Alapról szóló 311/2015. törvény számú rendelkezései szabályozzák. A jogszabály értelmében betétnek minősül minden aktív egyenlegű számla, beleértve a számlán található pénzösszegekből vagy a folyó banki ügyletek átmeneti helyzeteiből eredő fizetendő kamatot, amelyet a hitelintézetnek meg kell térítenie az érvényes jogszabályok és hitelfeltételek szerint, beleértve a lekötött betéteket, megtakarítási számlákat. A fent említett jogszabály 3(5) cikkelyében kifejezetten megjelölt betétek nem tartoznak a korábban említett betétek csoportjába. A „fedezeti limit” fogalma a betétesenként és hitelintézetenként biztosított maximális fedezet összege, a 61. cikkely (3) bekezdés rendelkezései értelmében.

 

A betétesek további információt kaphatnak az „Információk a betétesek számára” dokumentumból, amely magába foglalja A fedezet alól mentesülő betétek listáját is.

További információk találhatóak a: www.fgdb.ro weboldalon is.