x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Készített már vállalkozásának 

megtakarítási tervet? Szeretne megragadni minden olyan lehetőséget, amely növeli pénzeszközeit? Az előrefizetett kamatú betéttel egy lépés előnyt szerez minden költséggel szemben.

 

Az előrefizetett kamatú betét olyan megtakarítási termék, amelynek kamata már a betét lekötésének napján jóváírásra kerül folyószámláján.

Milyen előnyöket nyújt Önnek az előrefizetett kamatú betét?

otp bank

A kamat már a lekötés napján jóváírásra kerül;

otp bank

A betétek 3, 4 vagy 6 hónapos futamidőre RON, EUR vagy USD devizanemben elhelyezhetőek;

otp bank

A kamat a betét teljes futamideje alatt változatlan marad;

otp bank

A betét nyitásához szükséges minimumösszeg 500 RON/EUR/USD, a betét devizaneme függvényében;

otp bank

Lejáratkor a betét automatikusan megszűnik és az elhelyezett összeget a bank visszautalja vállalati folyószámlájára.

 

Legyen naprakészen tájékozott, olvassa el a Jogi személyek lekötött betéteinek előrefizetett kamatú betéteinek.

 

Az OTP Bank előrefizetett kamatú betétje nagyon előnyös megoldás vállalkozása számára!

 

Az OTP Bank Romania az Országos Betétbiztosítási Alap tagja, és a betétesek kompenzáció formájában a lekötött betétek biztosítására jogosultak a törvény által időszakonként megállapított fedezeti limit erejéig. Jelenleg ez az összeg 100 000 eurónak megfelelő összeg lejben, minden számlatulajdonos esetében. A fedezeti limit szintjét a 2015. december 11-én, a 918. számú Hivatalos Közlönyben megjelent, a betétek biztosítási programjáról és a Betétbiztosítási Alapról szóló 311/2015. törvény számú rendelkezései szabályozzák. A jogszabály értelmében betétnek minősül minden aktív egyenlegű számla, beleértve a számlán található pénzösszegekből vagy a folyó banki ügyletek átmeneti helyzeteiből eredő fizetendő kamatot, amelyet a hitelintézetnek meg kell térítenie az érvényes jogszabályok és hitelfeltételek szerint, beleértve a lekötött betéteket, megtakarítási számlákat. A fent említett jogszabály 3(5) cikkelyében kifejezetten megjelölt betétek nem tartoznak a korábban említett betétek csoportjába. A „fedezeti limit” fogalma a betétesenként és hitelintézetenként biztosított maximális fedezet összege, a 61. cikkely (3) bekezdés rendelkezései értelmében.

 

A betétesek további információt kaphatnak az „Információk a betétesek számára” dokumentumból, amely magába foglalja A fedezet alól mentesülő betétek listáját is.

További információk találhatóak a: www.fgdb.ro weboldalon is.