close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Minősített digitális aláírás az OTP Bank Visa Business bankkártyájának köszönhetően

Amikor úgy érzi, hogy vállalkozásának több időre lenne szüksége, el kell gondolkodnia a változtatásokon. Ezért az OTP Bank a Visa és a Trans Sped együttműködésben innovatív digitális megoldást kínál: a minősített digitális aláírást.

A minősített digitális aláírás jogi értelemben a kézzel írott aláírással megegyező értékkel bír, és teljesen biztonságos megoldást kínál vállalkozása számára. 

A minősített digitális aláírás használatával időt takarít meg abban az esetben, ha különböző digitális dokumentumokat kell aláírnia: például az adóhatósághoz benyújtandó űrlapokat, a hitelintézetekkel vagy az egészségbiztosító pénztárral való kapcsolattartás során szükséges dokumentumokat, üzleti partnerekkel kötött szerződéseket, stb.

Garantáltan és ingyenesen tehet szert minősített digitális aláírásra vállalkozásának a 2020. július 30. és 2020. október 31. közötti időszakra, amennyiben e-mailben vagy SMS-ben kap értesítést a kampányról, illetve POS tranzakciókra használja Visa Business bankkártyáját.

A díjakat a kampányidőszak végén adják át, a kampány hivatalos szabályzatnak megfelelően

A kampányban a birtokában levő összes OTP Bank által kibocsátott Visa Business bankkártyával részt vehet.

Ahhoz, hogy ingyenesen megkapja a minősített digitális aláírást, a kampány időszakában minden hónapban összesen legalább 500 lej értékben kell POS tranzakciókat végrehajtania, az alábbiak szerint:

  • A kampány 1. hónapja (2020. július 30. – 2020. augusztus 31.) - Összesen legalább 500 lej értékű, a jogosultsági feltételeknek megfelelő tranzakciók;

  • A kampány 2. hónapja (2020. szeptember 1. – 2020. szeptember 30.) - Összesen legalább 500 lej értékű, a jogosultsági feltételeknek megfelelő tranzakciók;

  • A kampány 3. hónapja (2020. október 1. – 2020. október 31.) - Összesen legalább 500 lej értékű, a jogosultsági feltételeknek megfelelő tranzakciók.

  • A részvétellel és a díjakkal kapcsolatos részleteket a Kampány hivatalos szabályzatában olvashatnak.

  • *A POS tranzakciók olyan összegkorláttal nem rendelkező kereskedelmi tranzakciókat jelentenek, amelyeket a kampányban szereplő bankkártyákkal, úgy az online térben, mint a belföldi és külföldi kereskedelmi egységekben hajtanak végre. A jogosultsági feltételeknek nem felelnek meg a "szerencsejáték" típusú helyszíneken, kaszinókban, fogadóirodákban végrehajtott tranzakciók, sem az ATM-eknél, POS termináloknál, bankfiókokban stb. végrehajtott készpénzfelvételek. Emellett, a jogosultsági feltételeknek azok a bankkártyával végrehajtott tranzakciók sem felelnek meg, amelyek egy számla, egy bankkártya, egy alkalmazás feltöltését célozzák, ahogy az alkalmazásokkal/digitális pénztárcákkal végrehajtott pénzátutalások, valamint a pénzátutalás céljával indított internetes tranzakciók sem felelnek meg a kritériumoknak.