x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

A legkorszerűbb nemzetközi 3D Secure 

(Verified by VISA, MasterCard SecureCode) szabványnak megfelelő POS és internetes bankkártya-elfogadó terminálokkal az OTP Bank sikeressé teheti vállalkozását, helyétől függetlenül, legyen szó hagyományos vagy elektronikus kereskedelmi vállalkozásról. Ezen túl, a VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro kártyák szélesebb körű elfogadásával az Ön termékei és szolgáltatásai is szélesebb vásárlói rétegek számára válnak elérhetővé.

 

Az azonnali azonosítást biztosító rendszer zökkenőmentes kártyás fizetést tesz lehetővé, így, a kártyás tranzakciók korszerű és biztonságos fizetési alternatívát kínálnak vállalkozása számára.

Megkönnyítettük a kártyaelfogadási szolgáltatásunkhoz való csatlakozást, hogy ezzel gyors hozzáférést biztosítsunk POS és internetes bankkártya-elfogadási szolgáltatásainkhoz és az üzletében lebonyolított bankkártya-tranzakciók ellenértékét a POS terminál, illetve az internetes bankkártya-elfogadási rendszer napi zárását követő munkanapi 24 órán belül jóváírjuk.

 

A POS terminálon vagy internetes kártyaelfogadási rendszerben végzett műveletek engedélyezéséért, lebonyolításáért és jóváírásáért az OTP Bank jutalékot számol fel, amelynek mértéke függ a tranzakciók folyószámlájára érkező ellenértékétől.

 

Emellett, a bank kedvező díj ellenében telepíti és havi rendszerességgel karbantartja az webáruházak internetes kártyaelfogadási rendszerét is.

Milyen előnyöket nyújt Önnek?

otp bank

Magasabb értékesítésekből, illetve szolgáltatásokból származó bevételek;

otp bank

Biztonság iránti elkötelezettsége erősíti vállalkozása üzleti hitelét;

otp bank

Az eladott termékek, illetve a nyújtott szolgáltatások ellenértéke közvetlenül vállalkozása folyószámlájára érkezik;

otp bank

A nemzetközi biztonsági szabványoknak megfelelő fizetést lehetővé tevő korszerű és felhasználóbarát szolgáltatásával lehetőség nyílik a vásárlói kör bővítésére;

otp bank

Részvételt a VISA, a MasterCard és az OTP Bank által szervezett reklámkampányokban a bankkártyás fizetések bevételének növelése érdekében.

otp bank

Ingyenes szolgáltatások: Mivel a betéti és hitelkártyás tranzakciók egyre inkább elterjednek, számos szolgáltatásunkat ingyen veheti igénybe: A kártyatranzakcióhoz szükséges POS terminál telepítése és használata; A POS terminálon és az internetes kártyaelfogadási rendszeren keresztül bonyolított fizetésekkel kapcsolatos bevezető oktatás, ha erre igényt tartanak; A munkavállalók oktatása a készpénzt helyettesítő fizetőeszközökkel kapcsolatos csalások megelőzése és megakadályozása érdekében; A POS terminál használatához szükséges fogyóeszközök, például hőérzékeny papír biztosítása; A VISA és a MasterCard kártyák elfogadását jelző matricák; Help Desk és telefonos támogatás a POS terminál és az internetes kártyaelfogadási rendszer használatával kapcsolatban; A kártyaelfogadási műveletekre vonatkozó tanácsadói szolgáltatás.