x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

OTP Bank Románia: Roxana Hidan a Lakossági Divízió új vezérigazgató-helyettese

Bukarest, 2019 július 10. – A 17 éves bankszektori tapasztalattal rendelkező tehetséges vezető, Roxana Maria Hidan az OTP Bank Románia Lakossági Divíziójának új vezérigazgató-helyettese. Az OTP Bank Romániához 14 éve csatlakozó Roxana Hidan az új pozícióból a bank teljes lakossági üzletágának tevékenységét koordinálja, valamint biztosítja az adott szegmensben a bank üzleti céljainak elérését.

 

Roxana Hidan emellett 2019. július 8.-tól csatlakozott a bank Igazgatóságához is, fő feladata a Lakossági Divízió vezetőjeként az üzletág további fejlődésének biztosítása, valamint az ügyfélközpontúság erősítése.

 

 „A prioritásaim az OTP Bank Romániánál a vállalat új üzleti elképzelései köré épülnek, amely szerint az ügyfelekkel kapcsolatos közvetlen tapasztalatra koncentrálunk és értéket teremtünk számukra. Ehhez az irányhoz új, versenyképes projektek fejlesztésébe, valamint a folyamatok gyorsított digitalizálásába fektetünk annak érdekében, hogy lépést tartsunk a piaci tendenciákkal. Az ügyfeleinknek nem csak azonnal és könnyen elérhető, életképes pénzügyi termékeket kívánunk felajánlani, hanem specifikus tudáshoz való hozzáférést is szeretnénk a rendelkezésükre bocsátani, az igényeiknek és a kontextusnak megfelelően. Ennek érdekében meg kell értenünk a fogyasztót, és folyamatosan alkalmazkodunk kell az állandó változásban levő bankpiac tendenciáihoz” - mondta Roxana Hidan, az OTP Bank Románia Lakossági Divíziójának vezérigazgató-helyettese.

 

Roxana Hidan 14 éves tapasztalattal rendelkezik az OTP Bank Romániánál, az elmúlt 3 évben igazgatóként a bank KKV üzletágát vezette. 2012 és 2015 között a KKV Igazgatóságának igazgatójaként a bank üzletágra vonatkozó stratégiájának kidolgozásáért és implementálásáért felelt. Roxana Hidan 2015-ben nagy szerepet vállalt az OTP Bank és a Millennium Bank integrációs folyamatában, először a lakossági üzletág ügyvezető igazgatójaként és az Igazgatótanács tagjaként, majd vezérigazgatóként és az Igazgatótanács elnökeként dolgozott.

 

A madridi IEBusiness School Advanced Global Managmenet Executive MBA (2012-2014) diplomájával rendelkező Roxana jelenleg a Global Alumni Advisory Board alumni tagja. Képesítési portfóliója nemrégiben a Harvard Business School GMP24 képzési programjával bővült, a neves felsőoktatási intézménynél szintén alumni tag.

 

Az OTP Bank Románia, az OTP Csoport leányvállalata, integrált és saját forrásokból működő pénzügyi szolgáltató. Tevékenységét felelősségtudat, elkötelezettség és magasfokú szaktudás jellemzi. Az OTP Bank Románia ügyfelei igényeit, valamint az aktuális piaci helyzetet szem előtt tartva megbízható partner a pénzügyi szolgáltatások területén. A bank 2018 szeptemberében a 9. helyet foglalta el aktívái alapján a romániai bankpiacon.

 

Az OTP Csoport ebben az évben ünnepli fennállásának 70. évfordulóját, míg romániai leányvállalata 15 éve van jelen a helyi piacon. Az OTP Csoport mára a közép-kelet-európai piac domináns szereplőjévé vált, európai szinten is fontos bankcsoportnak tekintik. A mintegy 36 ezer alkalmazottat foglalkoztató közösség naponta több mint 18,5 millió ügyfelet szolgál ki 9 országban.