x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Az OTP Bank Románia gazdáknak szóló termékekkel vesz részt az INDAGRA vásáron

 

Bukarest, 2018. október 29. - Az OTP Bank Románia is részt vesz 2018. október 31. és november 4. között Románia legjobban várt mezőgazdasági eseményén, az évente megrendezett INDAGRA vásáron.

 

Az OTP Bank Románia szakemberei releváns tájékoztatást, valamint tanácsadást nyújtanak a mezőgazdasági ágazatban tevékenykedő ügyfelek számára arról, hogy miként finanszírozhatják könnyebben tevékenységüket. A bank két kedvező finanszírozási terméket bocsát rendelkezésre, amelyekkel ügyfelei a folyó költségek fedezése által tehetik gördülékennyé működésüket: az APIA SAPS-támogatás kettős előfinanszírozási hitelt, valamint a Saját évszakom hitelt - ingatlanfedezet nélkül vagy részleges fedezet mellett.

 

A Romániában egyedülálló banki terméknek számító APIA SAPS-támogatás kettős előfinanszírozási hitel az APIA SAPS-támogatás kétszeresét, akár 160%-ig terjedő előfinanszírozást tesz lehetővé. A finanszírozás második évében az összeg növelhető.

 

A termékkel az APIA által kiállított igazolás alapján azon ügyfeleket támogatjuk egyszerűsített ügymenetben két éves előfinanszírozással, akik a SAPS (egységes területalapú támogatási rendszer) keretén belül kifizetéseket igényelnek, beleértve a redisztribúciós támogatásokat és a kompenzációs intézkedéseket is.

 

A vásáron résztvevők emellett további rugalmas hitelezési lehetőségeket ismerhetnek meg, mint például a Groupama Biztosítóval partnerségben létrehozott Saját évszakom hitel - ingatlanfedezet nélkül vagy részleges fedezet mellett. A finanszírozási igény függvényében az ügyfél választhatja A Saját évszakom hitelt – ingatlanfedezet nélkül, amelynél kizárólag a Groupama Biztosító által kiállított biztosítási kötvény jelenti a garanciát abban az esetben, ha az igényelt összeg legtöbb 200 000 euró. A másik lehetőség a Saját évszakom hitel – részleges fedezet mellett, amelynél a pótlólagos fedezet mindössze 50%, mivel a Groupama Biztosító által kiállított biztosítási kötvény részleges fedezetet nyújt, ha az igényelt összeg meghaladja a 200 000 eurót.

 

 „Az INDAGRA vásár egy hagyomány számunkra, ez már a hatodik év, amikor a mezőgazdaságban tevékenykedő ügyfelek támogatóiként részt veszünk rajta. Mint eddig minden alkalommal, az eseményen minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal vagyunk jelen, ami azt az elkötelezettségünket erősíti, hogy folytonosságot biztosítsunk az ügyfeleinknek tevékenységeikben, ugyanakkor az általunk bemutatott specifikus termékek bizonyítják azokat a szilárd partnerségeinket is, amelyeket minden ügyféllel szeretnénk kialakítani” - mondta Roxana Maria Hidan, az OTP Bank Románia KKV Igazgatóságának vezetője.

 

Az OTP Bank Románia, az OTP Bank leányvállalata, egyben a legnagyobb közép- és kelet-európai bankcsoport tagja – integrált és saját forrásokból működő pénzügyi szolgáltató. Tevékenységét felelősségtudat, elkötelezettség és magasfokú szaktudás jellemzi. Az OTP Bank Románia ügyfelei igényeit, valamint az aktuális piaci helyzetet szem előtt tartva megbízható partner a pénzügyi szolgáltatások területén.

 

Az OTP Bank a 9. legstabilabb közép- és kelet-európai bank 2017-ben a Global Finance értékelése szerint. Az OTP Csoport 9 országban több mint 15 millió ügyfelének nyújt magas színvonalú pénzügyi szolgáltatásokat 1 400 egységből álló fiókhálózatán, ATM-hálózatán, illetve az elektronikus csatornákon keresztül. Az OTP Bank a legnagyobb pénzügyi szolgáltató Magyarországon és a közép-kelet-európai pénzügyi piac egyik legfontosabb szereplője.