x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Az OTP Bank Románia bemutatja a 7 hónapra lekötött lejbetétet 3,20%-os éves kamat mellett

 

Bukarest, 2018. július 19.: Az OTP Bank Románia bemutatja új magánszemélyeknek szóló megtakarítási termékét, a 7 hónapra lekötött lejbetétet, amely az említett futamidő mellett a piacon elérhető legmagasabb, 3,20%-os éves kamatot tesz elérhetővé, amennyiben a letétbe helyezés az OTPdirekt szolgáltatással történik.

 

Az ügyfelek személyesen, az OTP Bank bármely bankfiókjában, valamint online, az OTPdirekt szolgáltatással is köthetnek le betétet. Azon ügyfelek, akik a betét letétbe helyezéséhez az OTPdirekt szolgáltatást használják, 0,20%-kal növelik bevételüket, így az éves kamat eléri a 3,20%-ot.

 

Az OTPdirekt szolgáltatást használó ügyfelek számára elérhető 3,20%-os promóciós kamat mellett a magánszemélyeknek - attól függetlenül, hogy az OTPdirekt szolgáltatással vagy a bankfiókokban kötötték le a betétet - díjmentes a betét megnyitása, kezelése és megszűntetése, valamint a lejárt futamidejű betét készpénzben történő felvétele. Az éves kamat 3% azon ügyfelek esetében, akik úgy döntenenek, hogy a bank pénztárainál helyezik letétbe a betétet.  

 

Az ajánlat úgy a meglévő, mint az OTP Bank új ügyfeleit is célozza. A betét lekötéséhez szükséges legalacsonyabb összeg 2 000 lejjel egyenlő vagy annál magasabb kell legyen.

 

„Az OTP Bank támogatja és bátorítja a felelős pénzügyi magatartást, és fontos lépést tesz a romániai megtakarítások ösztönzése felé egy rendkívül vonzó, 7 hónapra lekötött lejbetétre vonatkozó promóciós ajánlattal, amely a piacon elérhető legmagasabb kamatot kínálja az említett futamidő mellett. Ezzel a termékkel is arra törekszünk, hogy támogassuk ügyfeleinket a megtakarítási terveik megvalósításában, figyelembe véve azt, hogy a megtakarítási hajlandóság az egészséges pénzügyi magatartás jele, amely úgy a szűkebb közösség, mint az egész társadalom javára szolgál” - mondta Mircea Gologan, az OTP Bank Románia magánszemélyeknek szóló termékeit menedzselő igazgatóság vezetője.

 

A promóciós ajánlat 2018. szeptember 30-ig érvényes.

 

További részletekről a 7 hónapra lekötött lejbetéttel kapcsolatban itt tájékozódhat.

 

Az OTP Bank Romániáról

 

Az OTP Bank Románia, az OTP Bank leányvállalata, egyben a legnagyobb közép- és kelet-európai bankcsoport tagja – integrált és saját forrásokból működő pénzügyi szolgáltató. Tevékenységét felelősségtudat, elkötelezettség és magasfokú szaktudás jellemzi. Az OTP Bank Románia ügyfelei igényeit, valamint az aktuális piaci helyzetet szem előtt tartva megbízható partner a pénzügyi szolgáltatások területén.

 

Az OTP Bank a 9. legstabilabb közép- és kelet-európai bank 2017-ben a Global Finance értékelése szerint. Az OTP Csoport 9 országban több mint 15 millió ügyfelének nyújt magas színvonalú pénzügyi szolgáltatásokat 1 400 egységből álló fiókhálózatán, ATM-hálózatán, illetve az elektronikus csatornákon keresztül. Az OTP Bank a legnagyobb pénzügyi szolgáltató Magyarországon és a közép-kelet-európai pénzügyi piac egyik legfontosabb szereplője.

 

További információért keresse:

 

Mihaela Duică

PR menedzser

OTP Bank Románia

Telefon: +40371 532 103; FAX: +4031 308 55 15
E-mail: mihaela.duica@otpbank.ro

www.otpbank.ro