Az OTP Bank egyedülálló termékeket ajánl az Indagra 2016 vásár keretén belül 

  • Azok a mezőgazdasági területen működő ügyfelek, akik 2016. december 31-ig  számlacsomagot igényelnek, 3 hónapig díjmentesen vehetik igénybe az OTP Bank bármely számlacsomagját;

  • Az OTP Bank szakértői részéről ingyenes szaktanácsadás az Indagra vásár időtartama alatt;

  • Különleges ajánlat a Groupama biztosító társasággal kötött egyezmény következtében.

  •  

Az OTP Bank Romania promóciós ajánlatot hirdet az Indagra 2016. vásár első napjától.

2016. november 2-ától a mezőgazdasági területen működő ügyfelek személyre szabott ajánlatban részesülnek a számlacsomagok igénylése esetében, ugyanakkor megtudhatják, hogyan részesülhetnek egyedi támogatásban, amelynek értéke akár a SAPS-támogatás 140 százalékát is elérheti a folyó évi támogatások alapján az APIA-támogatás kettős előfinanszírozási hitel segítségével. A termék egyedi a romániai piacon, és segítségével az OTP Bank egyszerűsített dokumentációval, és az APIA által kibocsátott igazolás alapján két éves előfinanszírozással támogatja ügyfeleit.

 

Ugyanakkor az OTP Bank szakértői ingyenes szaktanácsadást nyújtanak az európai uniós mezőgazdasági célú pénzügyi támogatások lehívására, beleértve a Mezőgazdasági Intervenciós és Kifizetési Ügynökség (APIA) által folyósított támogatásokra is, valamint a szegmens számára elérhető bármeilyen termék vagy szolgáltatás igénylésére, figyelembe véve a támogatásukra kifejlesztett széleskörű kínálatot. 

 

„Célunk, hogy megerősítsük a mezőgazdasági, illetve a kapcsolódó területeken működő ügyfeleink támogatásában betöltött aktív szerepünket, amely egyben stratégiai prioritást élvez az OTP Banszámára 2016-ben, ezért teljeskörű pénzügyi megoldásokat kínálunk számukra. Az Indagra 2016. évi vásárán az OTP Bank szakértői részletes információkkal állnak az érdeklődők rendelkezésére a mezőgazdasági vállalkozások fejlesztésére alkalmas finanszírozási lehetőségekről, valamint az általunk kínált megoldásokról az ügyfelek működési tevékenységének könnyítése érdekében.” - mondta Roxana Hidan, az OTP Bank Romania KKV Igazgatóságának vezetője.

 

„Cégünk a romániai mezőgazdasági biztosítások piacvezetője a bizalmon, nyitottságon és kölcsönös tiszteleten alapuló, a termelőkkel kialakított hosszútávú partneri kapcsolatoknak köszönhetően. Az OTP Bankkal együttműködve a termelők igényeinek megfelelő teljeskörű finanszírozási és biztosítási lehetőséget kínálunk olyan előnyök mellett, mint a biztosítási díjra nyújtott kedvezmény, szaktanácsadás, agrometeorológiai diagnózis. Több mint 2800 termelő már részesül ezekben a kedvezményekben az Asigurările dau roade (Gyümölcsöző biztosítások) program keretében, amely partnerünk, az OTP Bank számáta is elérhető. A klíma által okozott kockázatok gondját átvállalva közösen igyekszünk biztosítani a termelők számára, hogy figyelmüket vállalkozásuk fejlesztésére fordítsák, legfontosabb küldetésünk a termelők tevékenységének folyamatos biztosítása előre nem látható események létrejötte esetén is” – mondta Calin Matei, a Groupama Biztosítótársaság vezérigazgató-helyettese.

 

Az OTP Bank Romania – az OTP Bank leányvállalata, egyben a legnagyobb közép és kelet-európai bankcsoport tagja – integrált és saját forrásokból működő pénzügyi szolgáltató. Tevékenységét felelősségtudat, elkötelezettség és magasfokú szaktudás jellemzi. Az OTP Bank Romania ügyfelei igényeit, valamint az aktuális piaci helyzetet szem előtt tartva megbízható partner a pénzügyi szolgáltatások területén.

Az OTP Bank Magyarországon, Romániában, Montenegróban, Horvátországban, Bulgáriában, Oroszországban, Ukrajnában, Szlovákiában és Szerbiában több mint 13 millió ügyfelének nyújt pénzügyi szolgáltatásokat 1500 egységből álló fiókhálózatán, ATM-hálózatán, illetve az elektronikus csatornákon keresztül.

A Groupama Biztosía romániai piac egyik legfontosabb szereplője, elismerten magas szintű biztosítási szolgáltatásokat és rugalmas megoldásokat kínál több mint 1 millió magánszemély, illetve több mint 67 000 vállalati ügyfél számára.

A Groupama Biztosíolyan nemzetközi biztosítási és pénzügyi megoldásokat kínáló csoport tagja, amely 34 000 alkalmazottal rendelkezik és világszerte több mint 13 millió ügyfelet szolgál ki, működési stratégiája legfontosabb partnere, az ügyfél köré épül. Egyszerű és rugalmas, az ügyfelek igényeihez alkalmazkadó termékeket kínál, amelyek folytonosságot biztosítanak előre nem látott események esetén is. További infomációk megtekinthetőek a www.groupama.ro oldalon.