Az OTP Leasing vállalatoknak szóló új pénzügyi lízingtermékekkel ünnepli, hogy 10 éve van jelen a romániai piacon

Az OTP Leasing ebben az évben ünnepli, hogy 10 éve van jelen a romániai piacon. Ez alkalomból a vállalat bővíti jogi személyeknek szóló pénzügyi lízingportfólióját az Agri Leasing, a Fast Approval és a Trucks Leasing (új és használt teherautók finanszírozása) termékeivel. 

 

Az új termékek közül az Agri Leasing a mezőgazdasági szektor szereplőit célozza, költségoptimalizációt és a mezőgazdasági évhez igazított fizetési ütemtervet kínál a termelőknek. A Fast Approval elnevezésű termék elsősorban a kis- és közepes vállalkozások számára nyújt gyors finanszírozáshoz való hozzáférést. A termék az autó-finanszírozás gyors jóváhagyása mellett azonnali előjóváhagyást is lehetővé tesz. A Trucks Leasing nevű termék a szállítási vállalatok támogatására jött létre, és a lehető legjobb feltételek mellett nyújt finanszírozást új és használt teherautók vásárlására.

 

„Ez a 10 éves évforduló nem csupán a kiértékelés, hanem főként az új fejlődési irányok konszolidációjának időszakát hozta el számunkra. Folyamatosan újítunk annak érdekében, hogy támogatni tudjuk az ügyfeleink vállalkozói és bővítési kezdeményezéseit. Stratégiai szempontból a mezőgazdasági ágazat és a kis- és közepes vállalkozások támogatására helyezzük a fő hangsúlyt. A következő időszakban az 5%-os piaci részesedés elérését célozzuk meg - mondta Toni Tătaru, az OTP Leasing vezérigazgatója.

 

A folyósított finanszírozás tekintetében az OTP Leasing megközelítőleg 50%-os növekedést ért el elmúlt évben az azt megelőző időszakhoz viszonyítva, ügyfelei közt számos nagyvállalat és kis- és közepes vállalkozás is szerepel. A megkötött szerződések legnagyobb arányban eszközök lízingelésére vonatkoztak. Mindezek figyelembevételével és az ügyfelek igényeinek megfelelően dobja piacra az OTP Leasing a helyi vállalkozások fejlődését  támogatni kívánó új termékeit.    

 

Az OTP Leasing versenyképes termékportfólió-fejlesztésével kapcsolatos törekvései mind a nagyvállalatok, mind a KKV-k igényeihez igazított gyors és rugalmas finanszírozási megoldások létrejöttét eredményezik.

 

Az új stratégiai irányvonalak az OTP Leasing csapatának konszolidációjában is fontos lépéseket jelentenek. A vállalat csapatának tagjai több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek az ágazatban, a munkatársak a gazdasági fellendülés valamint a pénzügyi válság idején is kamatoztatták tapasztalatukat. Ez a szakértelem és jártasság biztosítékot jelent az OTP Leasing ügyfelei számára, hogy a legjobb szolgáltatások és megoldások igénybe vételével bővíthetik vállalkozásaikat.   

 

Az OTP Leasing România IFN SA-ról

 

Az OTP Leasing Románia 2007-ben lépett a romániai piacra. A vállalat az OTP Csoport része, fő részvényesei az OTP Bank Románia és a Merkantil Bank Magyarország (a Merkantil Magyarország része.) Az OTP Leasing számos pénzügyi lízingterméket kínál kis- és közepes vállalkozások, valamint nagyvállalatok számára autók, haszongépjárművek, berendezések és eszközök finanszírozására.

 

Az OTP Bank Románia, az OTP Bank leányvállalata, egyben a legnagyobb közép és kelet-európai bankcsoport tagja – integrált és saját forrásokból működő pénzügyi szolgáltató. Tevékenységét felelősségtudat, elkötelezettség és magasfokú szaktudás jellemzi. Az OTP Bank Románia ügyfelei igényeit, valamint az aktuális piaci helyzetet szem előtt tartva megbízható partner a pénzügyi szolgáltatások területén.

 

Az OTP Bank Magyarországon, Romániában, Montenegróban, Horvátországban, Bulgáriában, Oroszországban, Ukrajnában, Szlovákiában és Szerbiában több mint 13 millió ügyfelének nyújt pénzügyi szolgáltatásokat 1500 egységből álló fiókhálózatán, ATM-hálózatán, illetve az elektronikus csatornákon keresztül.