GirlPower

Az OTP Bank Románia GirlPower mentorprogramja 18-26 év között fiatal nőknek biztosít lehetőséget a szakmai fejlődésre két női felső vezető segítségével, így Roxana Hidan vezérigazgató-helyettes, az Üzleti Divízió vezetője, valamint Mara Cristea vezérigazgató-helyettes, a Stratégiai és Pénzügyi Divízió vezetője lehet a kiválasztott jelentkezők mentora. 

Jelentkezz már most a mentorprogramra, és legyél te az egyike annak a két kiválasztott pályázónak, aki részt vehet egy személyre szabott, 3000 eurós képzésen és a 6 hónapos ingyenes tanácsadáson.

A Girlpower mentorprogram által te is megtalálhatod a sikeres karrierhez vezető utat. Tudd meg, hogy miért kihagyhatatlan lehetőség, hogy egy női felső vezető legyen a mentorod:

 

A mentorprogrammal kapcsolatos további részletek a szabályzatban és a szerződéskiegészítésben.

Sok szerencsét!


 

 

Gyakori kérdések

Igen, a mentorprogram csak 18 és 26 év közötti lányoknak szól.

Nem, nem csak a fővárosi lányok vehetnek részt a programban, de bizonyára minden jelentkező a saját környezetében szerezne egyeztetni a mentorával.

Nem, a mentorprogram olyan fiatal lányoknak szól, akik a szakmai és személyes fejlődésre szeretnének koncentrálni, attól függetlenül, hogy most még csak XII.-esek a középiskolában, egyetemisták vagy már végeztek, de nem tudják, hogy milyen karriert válasszanak. 

A mentorprogram közvetlenül a te igényeidre épít. Pályaválasztás, ha még nem vagy biztos abban, hogy milyen karriert szeretnél; Hogyan készíts egy üzleti tervet; Kreatív gondolkodás kontra analítikus gondokodás; Egy sikeres vezető tulajdonságai; A szakmai és magánélet közötti egyensúly fenntartása – csak pár téma, amelyet megbeszélhetsz a mentoroddal. A döntés a tied.

 

A 3000 eurós ösztöndíjat a mentoroddal együtt, a személyes találkozások utolsó két ülésén választjátok ki. Lehet szó akár egy spanyolországi szakmai képzésről, a mesteri tandíjáról vagy egy oklevél megszerzéséről, a mentorod veled együtt választja ki, hogy mi a lehető legjobb lépés egy sikeres karrierért.

Természetesen, viszont előnyben részesülnek azok a hölgyek, akik nem egy másik pénzügyi intézménynél dolgoznak.

Nem, a mentorálás és az ösztöndíj a GrilPower program összekapcsolódó részeit képezik.

Nem kell egy professzionális videófelvétel legyen, hiszen a lényeg, hogy megismerjünk téged. A videót csak az OTP Bank pár munkatársa fogja látni, így legyél nyugodt, őszinte és kreatív, amikor a választott mentor által feltett kérdésekre válaszolsz:
https://www.otpbank.ro/hu/roxanahidan  
https://www.otpbank.ro/hu/maracristea 

Ezt követően töltsd fel a videót a következő videómegosztó oldalak egyikére: YouTube, WeTransfer, Drive, Dropbox, MyAirBridge, majd a videó linkjét add meg a kiválasztott mentor oldalán a jelentkezési űrlapban is.

A jelentkezési határidő 2021. szeptember 30.

A jelentkezők adatait 2021. október 8-ig bíráljuk el.