close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Strukturált betétek

A Dual Currency típusú (kétdevizás betét) strukturált betétek időtartama 2 hét és egy év közötti, a hagyományos betétekkel szemben magasabb hozamot biztosító betétet, mialatt a tőke devizacsere kockázatának van kitéve. Alapjukat az árfolyam képezi, a klasszikus betétekkel szemben jobb kamatlábat kínálnak, a devizacsere kockázata mellett.

2 hét és egy év között köthető.

A klasszikus, lekötött betétekkel szemben nagyobb kamatláb

Hogyan kaphatom meg a strukturált betétet?

Lépjen kapcsolatba a Trezor értékesítési osztállyal a sales.treasury@otpbank.ro email címen

vagy a következő telefonszámok egyikén: 0372.31.85.83/84/85/86/87/88

Szabályozási keret

Az OTP Bank Románia által kínált befektetési termékek és szolgáltatások szabályozására vonatkozó további információk a MiFID II honlapon találhatók.

Hasonló, javasolt termékek

@

Lekötött betétek

Magas rugalmasságú megoldások a cég gazdasága érdekében.

Több részletet kérek

@

Rugalmas lejáratú betétek

A bevételek és kifizetések teljes kontrollja rugalmas megoldásokkal.

Több részletet kérek

Az OTP Bank Románia az Országos Betétbiztosítási Alap tagja, és a betétesek jogosultak, kompenzáció formájában, a lekötött betétek biztosítására a törvény által időszakonként megállapított fedezeti limit erejéig. Jelenleg ez az összeg 100 000 eurónak felel meg lejben, minden számlatulajdonos esetében A fedezeti limit szintjét a 2015. december 11-én, a 918. számú Hivatalos Közlönyben megjelent, a betétek biztosítási programjáról és a Betétbiztosítási Alapról szóló 311/2015. számú törvény rendelkezései szabályozzák. A jogszabály értelmében betétnek minősül minden aktív egyenlegű számla, beleértve a számlán található pénzösszegekből vagy a folyó banki ügyletek átmeneti helyzeteiből eredő fizetendő kamatot is, amelyet a hitelintézetnek meg kell térítenie az érvényes jogszabályok és hitelfeltételek szerint, beleértve a lekötött betéteket, megtakarítási számlákat. A fent említett jogszabály 3(5) cikkelyében kifejezetten megjelölt betétek nem tartoznak a korábban említett betétek csoportjába. A „fedezeti limit” fogalma a betétesenként és hitelintézetenként biztosított maximális fedezet összege, a 61. cikkely (3) bekezdés rendelkezései értelmében.

További információ a „Információk betéteseknek”, részlegen található, amely a Nem garantált betétek listáját is tartalmazza.

További információ a www.fgdb.ro honlapon is található.