close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Lekötött betétek

A ma épített alap biztosítja a jövőnket. Minden könnyebb amikor a mi lekötött betéti megoldásainkat választja. Segítségükkel magas rugalmasságot ajánlunk az optimális lekötési időszak, kamatfizetés módja és a megtakarítás devizájára nézve.

Devizák: LEJ, EUR, USD, GBP, HUF

A kamatláb a betét lejáratáig fix.

Lejáratkor több opcióval rendelkezhetsz

Melyek a lekötött betétek előnyei?

  • Devizák: LEJ, EUR, USD, GBP, HUF;

  • A kamatláb a betét lejáratáig fix;

  • Választható lejárat: 1 hét: LEJ, EUR, USD, HUF; - 2 hét: LEJ, EUR, USD; 1, 2, 3, 6, 9, 12, 18, 24 hónap: LEI, EUR, USD; 1, 2, 3, 6, 9, 12 hónap: GBP, HUF;

  • Lejáratkor több opcióval rendelkezhetsz: a betét automatikus meghosszabbítása a kamat tőkésítésével, automatikus meghosszabbítás tőkésítés nélkül, betét automatikus megszüntetése.

Hogyan szerezhetek lekötött betétet?

Látogass meg

Látogass meg egy OTP Bank fiókban
és tárgyaljunk a legalkalmasabb variánsról.
 

Fiókok és ATM-ek

Telefonos hívás

További részleteket a HelpDesk szolgáltatástól kaphatsz, a (+4) 021 308 57 10 telefonszámon.

HelpDesk hívás

Javasolt termékek

@

Rugalmas lejáratú betétek

A bevételek és kifizetések teljes kontrollja rugalmas megoldásokkal.

Több részletet kérek

@

Strukturált betétek

Nagyobb kamatláb a lekötött betétekkel szemben.

Több részletet kérek

Az OTP Bank Románia az Országos Betétbiztosítási Alap tagja, és a betétesek jogosultak, kompenzáció formájában, a lekötött betétek biztosítására a törvény által időszakonként megállapított fedezeti limit erejéig. Jelenleg ez az összeg 100 000 eurónak felel meg lejben, minden számlatulajdonos esetében  A fedezeti limit szintjét a 2015. december 11-én, a 918. számú Hivatalos Közlönyben megjelent, a betétek biztosítási programjáról és a Betétbiztosítási Alapról szóló 311/2015. számú törvény rendelkezései szabályozzák. A jogszabály értelmében betétnek minősül minden aktív egyenlegű számla, beleértve a számlán található pénzösszegekből vagy a folyó banki ügyletek átmeneti helyzeteiből eredő fizetendő kamatot is, amelyet a hitelintézetnek meg kell térítenie az érvényes jogszabályok és hitelfeltételek szerint, beleértve a lekötött betéteket, megtakarítási számlákat. A fent említett jogszabály 3(5) cikkelyében kifejezetten megjelölt betétek nem tartoznak a korábban említett betétek csoportjába. A „fedezeti limit” fogalma a betétesenként és hitelintézetenként biztosított maximális fedezet összege, a 61. cikkely (3) bekezdés rendelkezései értelmében.

További információ a „Információk betéteseknek”, részlegen található, amely a Nem garantált betétek listáját is tartalmazza.

További információ a www.fgdb.ro honlapon is található.