close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Teljesítési biztosíték betét

Bizonyítsa be partnereinek, hogy a cégével érdemes dolgozniuk. Egy sikeres közreműködés alapvető hozzávalója a bizalom, amikor pedig a bizalmat szolid bizonyítékkal is alátámaszthatjuk, minden könnyebbnek tűnik. Az OTP Bank teljesítési biztosíték betét nyitását teszi lehetővé, ez mind az üzlet szolgáltatásainak kedvezményezettjeivel, mind az állami intézményekkel szemben hasznosnak bizonyul. 

A teljesítési biztosíték betétet a szerződő hozza létre (termékszállító/szolgáltató/munkálatvégző) a kedvezményezett biztosítása érdekében a munka minőségi, mennyiségi elvégzését illetően, a termékszállítási, szolgáltatási, munkavégzési szerződés ideje és a garanciális időszak alatt, esetenként, a szerződés előírásai vagy a szerződéskötés okiratai szerint.
 

A betét LEJ, EUR vagy USD devizában nyitható

Az éves kamatláb a letett összeg vonatkozásában fix

A nyitási összeg és időszak a szerződés vagy megkötési okiratok szerint állapítandóak meg.

Hogyan kaphatok teljesítési biztosíték betétet?

Látogass meg

Látogass meg egy OTP Bank fiókban
és tárgyaljunk a legalkalmasabb variánsról.
 

Fiókok és ATM-ek

Telefonos hívás

További részleteket a HelpDesk szolgáltatástól kaphatsz, a (+4) 021 308 57 10 telefonszámon.

HelpDesk hívás

Hasonló, javasolt termékek

Vezetői garancia betét

Garantálja a cég sikerét új közreműködőkkel.

Több részletet kérek

Folyószámla

Nyisson folyószámlát és élvezze az OTP Bank előnyeit.

Több részletet kérek

Az OTP Bank Románia az Országos Betétbiztosítási Alap tagja, és a betétesek jogosultak, kompenzáció formájában, a lekötött betétek biztosítására a törvény által időszakonként megállapított fedezeti limit erejéig. Jelenleg ez az összeg 100 000 eurónak felel meg lejben, minden számlatulajdonos esetében A fedezeti limit szintjét a 2015. december 11-én, a 918. számú Hivatalos Közlönyben megjelent, a betétek biztosítási programjáról és a Betétbiztosítási Alapról szóló 311/2015. számú törvény rendelkezései szabályozzák. A jogszabály értelmében betétnek minősül minden aktív egyenlegű számla, beleértve a számlán található pénzösszegekből vagy a folyó banki ügyletek átmeneti helyzeteiből eredő fizetendő kamatot is, amelyet a hitelintézetnek meg kell térítenie az érvényes jogszabályok és hitelfeltételek szerint, beleértve a lekötött betéteket, megtakarítási számlákat. A fent említett jogszabály 3(5) cikkelyében kifejezetten megjelölt betétek nem tartoznak a korábban említett betétek csoportjába. A „fedezeti limit” fogalma a betétesenként és hitelintézetenként biztosított maximális fedezet összege, a 61. cikkely (3) bekezdés rendelkezései értelmében.

További információ a „Információk betéteseknek”, részlegen található, amely a Nem garantált betétek listáját is tartalmazza.

További információ a www.fgdb.ro honlapon is található.